<Activiteiten

O Wee! Zwangerschapscursus- VOL

Deze cursus zit helaas vol maar als alternatief kunnen we je de cursus in Winschoten aanbieden. Deze start op 23 januari. Meer informatie en aanmelden via deze link: O Wee! Zwangerschapscursus – Kraamzorg Het Groene Kruis

Cursusdata:  16, 23, 30 januari en 6, 13 februari 2023

De allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner. Ontwikkeld in samenwerking met onder andere verloskundigen, lactatiekundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden.

De cursus wordt gegeven door een zwangerschapsdocente van Kraamzorg Het Groene Kruis. Samen met haar behandel je onder andere de volgende onderwerpen:

  • zitten, liggen, staan, lopen, bewegen en ontspannen terwijl je zwanger bent;
  • bekkenbodem- en rugspieren;
  • zwangerschapskwaaltjes;
  • bevalling en kraamtijd;
  • kraamzorg.

De groep bestaat maximaal  uit acht zwangeren + partner. Je kunt starten vanaf de 27e week van de zwangerschap, de cursus telt zes bijeenkomsten. Partners zijn van harte welkom tijdens les 3 4 en 5.

Na de bevalling kom je met je groep nog één keer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, te evalueren en is er aandacht voor oefeningen na de bevalling. Deze datum bespreek je  met je zwangerschapsdocent.

De cursus wordt aangeboden voor € 140,- (inclusief materialen en consumptie). Ben je klant van Kraamzorg Het Groene Kruis, dan betaal je € 100,-. Opgave is helaas niet meer mogelijk, de cursus is vol.

Locatie

Verloskundigenpraktijk Veendam

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

16-01-2023
19:30 - 21:00

Categorieën