<Activiteiten

O Wee! Zwangerschapscursus-VOL

Cursusdata: 21, 28 augustus en 4, 25 september en 2 oktober 2017.

De allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner. Ontwikkeld in samenwerking met onder andere verloskundigen, lactatiekundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden.

De cursus wordt gegeven door een zwangerschapsdocente van Kraamzorg Het Groene Kruis. Samen met haar behandel je onder andere de volgende onderwerpen:

  • zitten, liggen, staan, lopen, bewegen en ontspannen terwijl je zwanger bent;
  • bekkenbodem- en rugspieren;
  • zwangerschapskwaaltjes;
  • bevalling en kraamtijd;
  • borst- en kunstvoeding;
  • kraamzorg.

De groepen bestaan uit zeven tot tien zwangeren + partner. Je kunt starten vanaf de 25e week van de zwangerschap, de cursus telt zes bijeenkomsten. Drie van de zes avonden mag (indien behoefte, niet verplicht) je partner mee.

Na de bevalling kom je met je groep nog één keer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, te evalueren en is er aandacht voor oefeningen na de bevalling. Deze datum bespreek je  met je zwangerschapsdocent.

De cursus wordt aangeboden voor € 125,- (inclusief materialen en consumptie). Ben je klant van Kraamzorg Het Groene Kruis, dan betaal je € 85,-. Je kunt je opgeven via onze klantenservice. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 050 – 36 66 422 en via het formulier op deze pagina.DEZE CURSUS IS HELAAS VOL. OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK

Locatie

Verloskundig Centrum de Wieg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

21-08-2017
19:30 - 21:00

Categorieën