<Activiteiten

O Wee! Zwangerschapscursus

Let op: het doorgaan van deze cursus is in verband met de coronamaatregelen onder voorbehoud!

Cursusdata: 31 augustus en 7, 14, 21 en 28 september 2021

De allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner. Ontwikkeld in samenwerking met onder andere verloskundigen, lactatiekundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden.

De cursus wordt gegeven door een zwangerschapsdocente van Kraamzorg Het Groene Kruis. Samen met haar behandel je onder andere de volgende onderwerpen:

  • zitten, liggen, staan, lopen, bewegen en ontspannen terwijl je zwanger bent;
  • bekkenbodem- en rugspieren;
  • zwangerschapskwaaltjes;
  • bevalling en kraamtijd;
  • kraamzorg.

In deze coronaperiode bestaat de groep uit maximaal zeven zwangeren + partner. Je kunt starten vanaf de 27e week van de zwangerschap, de cursus telt zes bijeenkomsten. Partners zijn van harte welkom tijdens les 3 4 en 5.

Na de bevalling kom je met je groep nog één keer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, te evalueren en is er aandacht voor oefeningen na de bevalling. Deze datum bespreek je  met je zwangerschapsdocent.

De cursus wordt aangeboden voor € 140,- (inclusief materialen en consumptie). Ben je klant van Kraamzorg Het Groene Kruis, dan betaal je € 100,-. Je kunt je opgeven via onze klantenservice. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 050 – 36 66 422 en via het formulier op deze pagina.

Locatie

Kantoor Kraamzorg Het Groene Kruis

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

31-08-2021
19:30 - 21:00

Categorieën