<Activiteiten

Voorlichting Gezond zwanger

De bijeenkomst gaat wel door alleen voor een beperkt aantal personen.  We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Ben je (net) zwanger of heb je een kinderwens? Dan komen er vast veel vragen in je op: hoe kun je zo gezond mogelijk leven vóór en tijdens je zwangerschap? Hoe ga je om met kwaaltjes? Wel of geen borstvoeding? En hoe gaat de zorgverlening rondom zwangerschap eigenlijk in zijn werk?

Wist je dat de gezondheid van je kindje al wordt beïnvloed vóór de bevruchting en dat na de eerste drie maanden alle belangrijke organen al ontwikkeld of aangelegd zijn? Alle reden om vanaf het begin bewust bezig te zijn met jouw lichaam en leefstijl.

Wil je weten wat je zelf – ook al vóór de bevruchting – kunt doen om te zorgen voor een gezonde zwangerschap? Tijdens de informatieavond ‘Gezond Zwanger’ ontdek je het. Een verloskundige, fysiotherapeut en diëtist vertellen je alles over zaken als voeding, lichamelijke veranderingen, leefstijl en beweging, de zorgverlening en andere praktische dingen.

In de pauze is er een informatiemarkt, waar ook Kraamzorg Het Groene Kruis aanwezig is met een stand.  Na afloop krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Kosten

De deelname is gratis.

 

Locatie

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

15-12-2020
19:30 - 21:30

Categorieën

Geen Categorieën