<Activiteiten

Voorlichting hypnobirthing

Kraamzorg Het Groene Kruis organiseert als extra service voor onze klanten activiteiten bij  Stadspraktijk, locatie Hora Siccemasingel. De activiteiten vinden plaats in het pand van de verloskundigenpraktijk aan de Hora Siccemasingel 301.1 in Groningen.

Op donderdag 7 november is het mogelijk om kennis te maken met hypnobirthing. Leonie Winkel geeft een voorlichting en je gaat ook zelf aan de slag met een oefening. Er is een sessie om 11.00 uur en een sessie om 13.00 uur. Je kunt zo binnenlopen en hoeft je dus niet op te geven.

“Hypno” in HypnoBirthing komt van “zelfhypnose”, maar je zou het ook diepe ontspanning of meditatie kunnen noemen. Het is een staat van zijn waarbij je heel gefocust bent op 1 ding en tegelijkertijd lekker ontspannen. Ieder van ons is weleens in zelfhypnose geweest. Vergelijk het met het lezen van een spannend boek. Je zit helemaal in het verhaal en hoort even niets anders om je heen. Je voelt niet of je het warm hebt of koud en bent je even niet bewust van de tijd. Je bent heel erg gefocust op het verhaal en voelt je heerlijk ontspannen. Maar je bent niet “weg”. Als iemand je roept, zul je wel gewoon reageren. Je kunt je misschien wel voorstellen dat deze vorm van ontspanning (of zelfhypnose dus) ook erg helpend kan zijn tijdens de bevalling.” Bron: Leoniewinkel.com

Kijk voor meer informatie op: http://leoniewinkel.com/hypnobirthing/

Locatie

Stadspraktijk, locatie Hora Siccemasingel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

07-11-2019
11:00 - 14:00

Categorieën