<Activiteiten

Workshop borstvoeding en voorlichting ontwikkelingsgerichte zorg

Tijdens de week van de opvoeding van maandag 1 t/m zondag 7 oktober organiseert WIJ Hoogkerk allerlei activiteiten. Kraamzorg Het Groene Kruis organiseert op woensdag 3 oktober van 9.30-11.00 uur een workshop borstvoeding en een voorlichting kraamzorg en ontwikkelingsgerichte zorg. Je kunt gewoon inlopen en deelname is gratis

Workshop borstvoeding
Een goede voorbereiding op je borstvoedingsperiode maakt dat je stevig in je schoenen staat bij de start van de borstvoeding. Onze borstvoedingscoach geeft tijdens deze interactieve workshop informatie over de eerste dagen na de geboorte; hoe maak je een goede start met de borstvoeding, thuis of in het ziekenhuis. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van al je vragen.

Voorlichting kraamzorg en ontwikkelingsgerichte zorg
Onze kraamverzorgenden werken met ‘Ontwikkelingsgerichte zorg voor de pasgeboren baby’. Hierbij houden wij er rekening mee dat je pasgeboren baby na de geboorte moet wennen aan de overgang van de donkere knusse baarmoeder naar de buitenwereld. Onze kraamverzorgende geeft je tijdens de voorlichting alle informatie over de ontwikkelingsgerichte zorg. Daarnaast vertelt ze je ook alles over de kraamperiode en onze kraamzorg.

Locatie

WIJ Hoogkerk

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

03-10-2018
09:30 - 11:00

Categorieën