<Blog

“Hoe zou Nies het doen?”

30-07-2014
Maud

Baby Maud vertelt

Hier een mailtje van mij, ik wou je even laten weten hoe het met mij gaat.

Ik ben vandaag precies een maand oud en ik weeg 4800 gram. Nadat je weg moest hebben papa en mama je af en toe wel gemist hoor. Vooral de eerste week zonder jou vroegen zij zich af: “hoe zou Nies het doen?” Maar ze doen het goed hoor want ik groei als kool. ’s Nachts maak ik ze nog één keer wakker want dan heb ik hele erge honger! Sinds maandag slaap ik op mijn eigen kamer, mama vindt het nog een beetje spannend.

Ik ben ook al op stap geweest met papa en mama. Wij zijn met de auto naar Groningen en Assen geweest. Auto rijden vind ik  helemaal niet erg, ik slaap er juist goed op! Morgen ga ik met mama voor het eerst naar het consultatiebureau, spannend! Met mama gaat ook alles weer goed, zij slaapt ’s middags niet meer. In plaats daarvan is ze aan het poetsen of de was aan het draaien. Ze mag graag met mij aan de wandel want we halen iedere dag een frisse neus. Vanmorgen is ze op de fiets naar de winkel gegaan en dat wou ook weer prima. Met papa gaat ook alles goed, alleen hij is wel wat zenuwachtig, iets met voetbal wat ik nog niet snap…

Maar ik wilde je nog even heeeeeel erg bedanken ook namens mijn ouders voor de goede hulp, schouders en tips. Als ik een broertje of zusje krijg hoop ik dat jij weer bij ons kunt kramen zodat ik weer met je kan knuffelen!

Dikke kus van Maud, papa Bert en mama Danielle

Wat onze klanten zeggen

  • Loïs

    “Maandag 5 juli is onze dochter Loïs geboren. Tijdens onze kraamweek hebben we de zorg van Marian gehad, zij...”

  • Ainaz

    “Beste Silvia, Bedankt voor al je goede zorgen, tips en meedenken deze week. We vonden het gezellig en zijn...”

  • Skylar Xam

    “Op het moment van bellen was er niet direct een kraamverzorgster ter beschikking. Wij zijn rond 12 uur...”

Ontdek onze cursussen