<Blog

“Nieuwe schoenen – woensdag 18 oktober 2017 (bevallingsverhaal deel 3)”

19-04-2018

Bineke schreef een blog in vier delen over haar bevalling en haar ervaring met Kraamzorg Het Groene Kruis. Deel 3 staat hieronder:

“Om half twee word ik wakker. Ik weet het direct. Dit is het. Dit zijn echte weeën. Het is nu echt begonnen! Ik besluit Jas niet direct wakker te maken, die kan zijn rust ook nog wel even gebruiken en wie weet hoe lang het nog duurt. Ik probeer zelf tussen de weeën door ook nog wat te rusten. Om vijf uur zijn de weeën toch wel heel constant en besluit ik mijn weeëntimer erbij te pakken. De weeën komen om de vier à vijf minuten en houden een minuut tot anderhalf aan. Om zes uur wordt Jas wakker. Hij kijkt me aan en vraagt wat ik aan het doen ben. “Ik puf”, antwoord ik droog en laat hem de weeëntimer zien. Ik vraag wat hij een normale tijd vindt om de verloskundige te bellen. We besluiten dat half acht wel een mooie tijd is. Ik zeg tegen Jas dat hij zich wel klaar kan maken om aan het werk te gaan. Want die weeën opvangen red ik me wel mee. Wanneer Jas gedoucht en aangekleed is belt hij naar La Vie. Dit keer neemt Fenna op. Ze is al bezig met een andere bevalling in het Martini Ziekenhuis, maar geeft aan dat ze Maaike vraagt om voor het spreekuur nog even bij ons langs te gaan. Lees meer op de website van ByBineke.

 

Wat onze klanten zeggen

 • Fayenn

  “Twee leuke spontane dames gehad tijdens de kraamdagen.
  Ontzettend bedankt voor alles Margreet en Nadine.
  ...”

 • Aiden

  “Dankzij Silvia een hele fijne kraamweek gehad. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Eerlijk, duidelijk, begripvol en...”

 • Davey Jace

  “Na een pittige bevalling die helaas medisch is geëindigd, waren wij erg bang om kraamverzorgster Ieda niet weer te...”

Ontdek onze cursussen