<Borstvoeding Expertisecentrum

Borstvoeding en corona

Ondersteuning  borstvoeding in corona tijd

Helaas zijn alle voorlichtingen geannuleerd. Om je toch van informatie over het geven van borstvoeding te kunnen voorzien, hebben wij een presentatie over de start van borstvoeding gemaakt. Deze presentatie gaat niet alleen over het op gang brengen maar ook over het op gang houden van borstvoeding nadat de kraamperiode is afgesloten.

Wil je deze presentatie ontvangen of heb je vragen over borstvoeding, neem dan contact op met een borstvoedingscoach van onze afdeling klantenservice, telefonisch bereikbaar op nummer 050-3666422 of mail naar klantenservice@kraamzorghetgroenekruis.nl. De borstvoedingscoach staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om de presentatie te mailen. Zijn je vragen specifieker of wil je graag lactatiekundige begeleiding, ook dan kun je op bovenstaande wijze contact met ons opnemen.

Omdat het op dit moment helaas niet mogelijk is dat de lactatiekundige bij je thuis of in onze consultruimte met een voeding meekijkt, hebben we aan de bestaande mogelijkheden, zoals vermeld in ons keuzemenu consulten, een beeldondersteund consult toegevoegd. Hierbij krijg je lactatiekundige begeleiding per telefoon en mail, eventueel aangevuld met beeldbellen, foto`s en filmpjes. Net als bij andere consulten uit ons keuzemenu met langdurige begeleiding, heb je bij een beeldondersteund consult ook de mogelijkheid om telefonisch en/of per mail borstvoedingbegeleiding te krijgen tot en met twaalf weken na de bevalling.

Voorlichting borstvoeding in corona tijd

Wat onze klanten zeggen

 • Joas

  “Omdat Joas een infectie had opgelopen tijdens of direct na de bevalling, moesten wij...”

  - Trotse ouders van Joas

 • Milan

  “Na twee nachten in het OZG te zijn geweest, konden we eindelijk met Milan...”

  - Trotse ouders van Milan

 • Lilli

  “Van 8 t/m 13 mei is Aukelina bij ons geweest. Wat heb ik en...”

  - Trotse ouders van Lilli

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen