<Home

Coördinator BabythuisZorg

In 2019 zijn Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg gestart met BabythuisZorg. BabythuisZorg is uniek in Nederland en richt zich op gezinnen met een kindje tot ongeveer 1 jaar. Onze medewerkers bieden ondersteuning in kwetsbare gezinnen die tijdelijk niet zelfredzaam zijn. Zo bieden wij met BabythuisZorg ook na de kraamtijd de allerbeste zorg in gezinnen die dit nodig hebben. Hierbij wordt constant de samenwerking opgezocht met andere zorgverleners. Voor het inzetten van BabythuisZorg is een indicatie nodig van de huisarts, JGZ of een welzijnsorganisatie.

Om BabythuisZorg verder te professionaliseren, hebben wij jouw hulp nodig!

Wij zoeken een Coördinator BabythuisZorg voor 24 uur per week (bij voorkeur verdeeld over vier dagen).
Standplaats Groningen

Jouw rol als coördinator
Als coördinator bewaak jij de dagelijkse bedrijfsvoering en kwaliteit van zorg van BabythuisZorg. Je bent verantwoordelijk voor een resultaatgerichte inzet van BTZ medewerkers en het onderhouden van contacten met zowel interne en externe klanten als medewerkers.

Jij houdt het overzicht over het totale proces en zorgt ervoor dat de protocollen actueel zijn en het ondersteuningsplan juist wordt gebruikt. Je bevordert de deskundigheid van de medewerkers door begeleiding en coaching en daagt hen uit voor persoonlijke ontwikkeling. Je zorgt voor een kwalitatieve en kwantitatieve inzet van de medewerkers. Kortom, jij bent de spin in het web.

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO-4/HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van het sociale domein, geboortezorg, pedagogisch of maatschappelijk werk;
 • Je werkt klant- en relatiegericht, toont initiatief en bent creatief en innovatief;
 • Je bent in staat om zorgverleners uit te dagen in persoonlijke ontwikkeling en ze te begeleiden in hun dagelijkse werk;
 • Je bent een kei in nauwkeurig en gestructureerd werken;
 • Je bent in staat om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren en bent organisatorisch sterk;
 • Je vindt het fijn zelfstandig te werken en kunt daarin goed communiceren met andere collega’s en zorgverleners;
 • Jij bent iemand die kansen ziet en in mogelijkheden denkt Je wil graag een bijdrage leveren om ons mooie concept BabythuisZorg verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld middels de CAO Kraamzorg. De functie wordt afhankelijk van ervaring en achtergrond gewaardeerd in FWG 40 of 45, maximaal €3.307,04 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 7,7% en ontvang je een werktelefoon en laptop in bruikleen.

Enthousiast?
Raak je meteen enthousiast van dit profiel en herken jij je hier helemaal in? Dan horen we graag van je! Stuur dan snel (uiterlijk 11 augustus), je sollicitatie naar poo@kraamzorghetgroenekruis.nl t.a.v Lindy van Breda Vriesman. Tijdens de selectieprocedure wordt gebruik gemaakt van een digitale (teamrollen) test. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 24 augustus.

Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op de website van BabythuisZorg of bel even met Simone van der Veen, adviseur BabythuisZorg, via 06-33878133. Wij zien je reactie graag tegemoet en hopelijk tot snel!

Wat onze klanten zeggen

 • Daan

  “Vrijdag 23 juli 2021 zijn wij ouders geworden van dit prachtige wonder. Wij willen...”

  - Trotse ouders van Daan

 • Lars

  “Op 15 juli zijn wij ouders geworden van Lars. In de kraamweek zijn wij...”

  - Trotse ouders van Lars

 • Jesse

  “Wij willen Sandie bedanken voor onze kraamweek. Wat een fantastische vrouw en wat heeft...”

  - Trotse ouders van Jesse

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen