<Nieuws

Vacature zwangerschapsdocent

22-11-2018

VACATURE ZWANGERSCHAPSDOCENT
(op oproepbasis)
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega in de regio Stadskanaal!

Wat ga je doen?
Je geeft cursussen op het gebied van zwangerschap en geboortezorg voor onze klanten. Tijdens het geven van de cursus heb je een observerende en signalerende rol met betrekking tot het welbevinden van de cursusdeelnemers en je speelt hier op in en verwijst waar nodig door. Je levert naar aanleiding van ontwikkelingen in de markt een bijdrage aan het ontwikkelen van de zwangerschapscursussen. De cursussen vinden in de avonduren plaats op diverse locaties in ons werkgebied.

Wat vragen wij?

 • je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding fysiotherapie, verloskunde of verpleegkunde, aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van zwangerschap- en geboortezorg;
 • je hebt ervaring met het lesgeven aan groepen;
 • je zorgt ervoor dat je jouw deskundigheid en vaardigheden op peil houdt;
 • je kunt zelfstandig werken;
 • je beschikt over probleemoplossend vermogen.

Wat bieden wij
Nieuwe medewerkers bieden wij een inwerkprogramma op maat. Daarnaast staat scholing bij ons hoog in het vaandel en bieden wij structureel intercollegiaal overleg en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring maximaal € 2.715,19 per maand (FWG 40), op basis van een fulltime dienstverband. Het betreft een tijdelijk contract, vooralsnog voor 1 jaar, maar met uitzicht op een verlenging.

Ben je enthousiast?
Mail je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 2 december 2018 naar poo@kraamzorghetgroenekruis.nl, t.a.v. Geesje Fokkens, zorgdeskundige,. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen of mailen met Geesje Fokkens via telefoonnummer: 050 – 366 64 22 of per e-mail: gfokkens@kraamzorghetgroenekruis.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Wat onze klanten zeggen

 • Mason James Tjitze Jan

  “Wij willen Diana en Martine bedanken voor de fijne maar vreemde kraamtijd. Door het corona virus was het nogal...”

 • lenthe

  “Nu precies 1 week geleden kwam onze dochter Lenthe op de wereld. Wat een ervaring, wat een verandering en...”

 • Fayen & Naomi

  “Wat een fijne tijd, Ingrid en Esther bedankt voor alle goed zorgen. Wat bijzonder, 2 maal een klein wonder....”

Ontdek onze cursussen