<Nieuws

Wij zoeken jou!

12-09-2018

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als kraamverzorgende? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom met ons SPEEDDATEN OP DINSDAG 2 OKTOBER om kennis te maken met ons én ons boeiende vak. Ben je een ervaren kraamverzorgende, denk je aan omscholing (minimale opleiding VMBO-niveau 3) of kom je net van school? In alle gevallen ben je bij ons van harte welkom. Geef je nu op voor de speeddates en kom eens praten over de mogelijkheden.

Een baan als kraamverzorgende
Een baan als kraamverzorgende is bijzonder en afwisselend. Je komt in uiteenlopende gezinnen en zorgt in de kraamtijd voor moeder en baby. Je doet de controles, ondersteunt bij de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden, schakelt meer hulp in als dat nodig blijkt en betrekt de partner, broertjes en zusjes bij de verzorging. En helemaal bijzonder: soms ben je aanwezig bij de bevalling! Kortom: een mooi en bijzonder beroep waarover wij je graag meer vertellen.

Werken bij dé specialist van het Noorden
Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar dé specialist van het Noorden. Als kraamverzorgende ben jij het gezicht van onze organisatie. Je werkt in een klein, zelfstandig team dat georganiseerd is rondom een verloskundigenpraktijk. In dit team werk je samen met enthousiaste, betrokken en samenwerkingsgerichte collega’s. Met onze scholingsprogramma’s zorgen we ervoor dat je deskundig blijft. Medewerkers vinden het fijn om bij ons te werken. Bij het laatste medewerkerstevredenheidonderzoek gaven zij de organisatie een 8,5. Gemiddeld werd er in de branche toen een 7,5 gegeven.

Opgeven voor de speeddates
Ben je geïnteresseerd om kennis te komen maken? Geef je dan nu op voor onze speeddates op dinsdag 2 oktober. In een aantal speeddates vertellen we jou wie wij zijn en waar we mee bezig zijn. Natuurlijk horen we ook graag wat jouw wensen en ambities zijn en is er ruimte voor jouw vragen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar poo@kraamzorghetgroenekruis.nl. Graag ontvangen we hierbij ook je CV. Er zijn meerdere speeddaterondes tussen 10.00 en 14.00 uur.

Eén van je collega’s
Onze collega Femmy is via onze speeddates in 2017 bij ons terecht gekomen. Nieuwsgierig naar haar verhaal? Op Zorgpleinnoord vertelt zij vol enthousiasme en passie over haar werk bij ons!

https://www.zorgpleinnoord.nl/film/femmy-kraamverzorgende

Wat onze klanten zeggen

  • Jade

    “Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Anita bedanken! Onze dochter Jade is op 3 januari in de ochtend...”

  • Floris-Jan

    “Wij zijn zeer tevreden over de kraamzorg. Wat een leuke en kundige vrouw was er voor ons en vooral...”

  • Mila-Jane

    “Wij hebben een super week gehad met onze kraamverzorgende. De kleine meid groeide niet erg snel en er werd...”

Ontdek onze cursussen