<Home

kinderEHBO workshop, alles over EHBO bij kinderen

Workshop kinderEHBOOpgroeien gaat met vallen en opstaan. En soms vallen kinderen. Meestal is het met een kusje klaar, maar wil jij weten wat je moet doen als de val iets ernstiger is? Kraamzorg Het Groene Kruis en SKSG organiseren regelmatig een workshop kinderEHBO. Je bent van harte welkom om mee te komen doen.

In deze workshop kinderEHBO leer je in 1 avond alles over kinderongevallen. Bijvoorbeeld bij welke verwondingen je naar de EHBO moet gaan en wat je zelf kunt behandelen. Maar ook alles over insecten- en tekenbeten, verslikking en verstikking, brandwonden, botbreuken en vergiftigingen. De workshop wordt gegeven door een erkende instructeur van Live-AED.

Interactieve opzet

De avond heeft een interactieve opzet. Allereerst krijg je een aantal filmpjes te zien, die je bewust maken van bepaalde gevaren. Deze kun je dan in je eigen omgeving zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen. De rest van de avond krijg je veel informatie van de instructeur, maar je gaat ook zelf aan de slag.  Je leert bijvoorbeeld hoe je kleine verwondingen zelf kunt behandelen, maar ook hoe je een verstikking op kunt lossen. Uiteraard is er ook ruimte voor je eigen vragen.

Data en kosten workshop kinderEHBO

De kosten van deelname zijn €32,-. Het gaat om een workshop, dus je ontvangt geen officieel certificaat.

Aanmelden kan  vervolgens door te klikken op de gewenste datum en daar het aanmeldingsformulier in te vullen. Je kunt ook bellen met onze klantenservice. Zij zijn tijdens kantoortijden te bereiken via telefoonnummer 050 – 36 66 422. De aanmeldingen voor de workshop kinderEHBO worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Uiteraard volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat wij werken met anderhalve meter afstand en de hygiënemaatregelen in acht nemen. Wellicht overbodig te melden maar we gaan ervan uit dat je niet naar de workshop komt als je corona gerelateerde klachten hebt.

Geplande data:

3 maart 2021

21 april 2021

Cursuslocaties

  • Buurtcentrum de Wende, Goudlaan 555, 9743 CP Groningen

Kosten

€ 32,-

Niet Klanten betalen € 32,-

Bekijk cursusdata
Waar en wanneer?
Geen activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Ontdek onze andere cursussen

Bekijk alle cursussen