Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Kraam plus

Kraamzorg Het Groene Kruis biedt je kraam plus: meer dan kraamzorg alleen. De beste start krijg je met onze kraamzorg. Wij kunnen je deze start bieden door onze jaren lange ervaring. Maar naast deskundige zorg hoort genieten ook bij de perfecte start. Om de ideale balans te creëren combineren wij jullie wensen met onze professionaliteit. Kraamplus dusSchrijf je nu online in voor deze uitgebalanceerde zorg tijdens jullie kraamperiode.

Kraamzorg het Groene Kruis: onze kraam plus

Bij kraamzorg het Groene Kruis draait het allemaal om jouw persoonlijke wensen. Daarnaast beschikken namelijk over deskundige kraamverzorgsters, die je voorzien van de nodige adviezen en ondersteuning. Deze kwaliteit is niet alleen te zien door ons HKZ kwaliteitscertificaat en het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding. Vooral in onze klantenbeoordeling zie je wat onze kwaliteit is. Niet voor niets geven onze klanten ons namelijk een 9.5 als gemiddelde score. Ben je benieuwd naar de verhalen van onze klanten? Neem een kijkje tussen de vele reviews.

Borstvoedingshulp bij kraamzorg het Groene Kruis

Wanneer je van plan bent borstvoeding te geven is het raadzaam om informatie en kennis op te doen voor je baby geboren is. Dit kan onder andere tijdens onze borstvoedingsvoorlichting. Maar hoe voorbereid je ook bent, ook na de geboorte kan het handig zijn om hulp te krijgen. Om je te kunnen ondersteunen in het borstvoedingsproces hebben wij als eerste kraamzorgorganisatie gekozen voor het opleiden van kraamverzorgende als borstvoedingscoach.

Kraam plus voor het hele gezin

Kraam plus vele extra’s!

Bij kraamzorg het Groene Kruis kun je ook voor voorlichtingen en cursussen terecht. Wij bieden je onder andere de O Wee!-zwangerschapscursus. Deze cursus bereidt je voor op het verzorgen van een kind en geeft je wanneer je kind geboren is de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere pas bevallen moeders. Ons volledige aanbod cursussen bij jouw in de omgeving vindt je in de activiteitenkalender.

Overtuigd van onze kraamzorg? Schrijf je dan online in  voor onze kraam plus door het invullen van een aanvraagformulier. Wij kijken uit naar jouw plezierige kraamperiode.

Wat onze klanten zeggen

 • Lotte

  “Met onze eerste kraamverzorgster hadden we niet zo’n goede klik. Maar dat heeft Kraamzorg...”

  - Trotse ouders van Lotte

 • Naleya

  “Maandag 2 mei is ons wondertje geboren en diezelfde dag maakten wij kennis met...”

  - Trotse ouders van Naleya

 • Lenn

  “Op 19 april zijn wij trotse ouders geworden en Tess grote zus van Lenn....”

  - Trotse ouders van Lenn

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen