<Home

Kraamzorg Het Groene Kruis, de kraamzorgspecialist

Professionele kraamzorg in het noorden

Al meer dan 100 jaar is Kraamzorg Het Groene Kruis de kraamzorgorganisatie van het noorden. Met een gemiddelde beoordeling van een 9.5 zijn we de kraamspecialist waar je op kunt bouwen.
We bieden kraamzorg in vele regio’s in Groningen, Friesland en Drenthe.

We zorgen ervoor dat jouw kraamperiode in alle rust zal verlopen. Zo houdt de kraamverzorgende de gezondheid van moeder en kind doorlopend in de gaten en geeft zij voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding.

Cursussen en voorlichtingen van Kraamzorg Het Groene Kruis

Kraamzorg Het Groene Kruis biedt diverse cursussen en voorlichtingen aan op het gebied van zwangerschap, babyverzorging en gezondheid van jou en je kind. Hieronder zie je een greep uit onze cursussen en voorlichtingen:

Babyuitzet checklist!

Naast diverse cursussen biedt de kraamzorg organisatie van het noorden meer interessante diensten aan zoals bijvoorbeeld de Babyuitzet checklist! Wat is handig om precies aan te schaffen voor de baby uitzet? Download de checklist babyuitzet.

Gezondheid voor en na de zwangerschap voor moeder en kind

Gezonde voeding voor moeder en kind tijdens en na de zwangerschap is van levensbelang. Daarom geeft Kraamzorg Het Groene Kruis je graag informatie omtrent voeding van moeder en kind. Waarom kun je het beste kiezen voor borstvoeding? Wanneer kun je het beste kolven? Heb je vragen over het bewaren van borstvoeding? Kraamzorg Het Groene Kruis helpt jou met al jouw zwangerschapsvragen.

Meld je aan voor onze kraamzorg

We helpen jou en je gezin graag tijdens de kraamtijd.  Je kunt je hier direct online inschrijven.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

 

 

Wat onze klanten zeggen

 • Rick

  “Bij deze wil ik Femmy bedanken. voor de fijne tijd die we gehad hebben....”

  - Trotse ouders van Rick

 • Quinten

  “Wauw!! De 2e keer kraamzorg via jullie.. en weer was het geweldig! Ik had...”

  - Trotse ouders van Quinten

 • Noah Mason

  “Onze kraamverzorgster Bianca was geweldig! Wij willen haar heel erg bedanken voor de fijne/gezellige...”

  - Trotse ouders van Noah Mason

Ontdek onze cursussen

Bekijk alle cursussen