<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Emmen

Kraamzorgprofessionals in omgeving Emmen

Met meer dan 100 jaar ervaring in de branche zijn de kraamverzorgenden van Kraamzorg het Groene Kruis de nummer 1 professionals die jij zoekt. Een kraamperiode is een unieke gebeurtenis die je zonder zorgen wilt laten verlopen. Daarom Kraamzorg Emmen!

De kraamverzorgenden van Kraamzorg het Groene Kruis doen meer..

De kraamverzorgende houdt de gezondheid van moeder en kind doorlopend in de gaten en geeft voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding. Bij Kraamzorg het Groene Kruis draait het om de persoonlijke wensen van de klant.

Onze speerpunten zijn dan ook al meer dan 100 jaar:

 • Kwaliteit
 • Persoonlijk
 • Deskundigheid
 • Klantgericht
 • Flexibiliteit

Onze zorg krijgt gemiddeld een rapportcijfer 9.5!

De kwaliteit van onze dienstverlening in Emmen wordt beoordeeld met een gemiddelde waardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek. Dat zegt toch genoeg?

WHO/Unicef Certificaat Zorg voor Borstvoeding

Kraamzorg het Groene Kruis is in het bezit van het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding. De kraamzorgspecialisten ondersteunen met haar jarenlange ervaring de begeleiding van moeders die kiezen voor borstvoeding. Daarnaast heeft Kraamzorg het Groene Kruis lactatiekundigen in dienst om moeders een volledige begeleiding te bieden.

Voorlichtingen en activiteiten rond je kraamtijd

We bieden meer dan alleen de zorg bij je thuis. Je kunt ook al tijdens je zwangerschap je voordeel doen met onze cursussen, voorlichtingen en overige activiteiten. Hieronder zie je een overzicht van onze cursussen en voorlichtingen

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking. Natuurlijk kun je je ook meteen inschrijven.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Alle aandacht voor jou en je gezin
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Owen

  “Na de vlotte bevalling van onze zoon stond Patricia in de avond klaar om...”

  - Trotse ouders van Owen

 • Ivan

  “We hebben een hele leuke gezellige week met Caty gehad! We hebben veel van...”

  - Trotse ouders van Ivan

 • Syl

  “Wij willen graag Esmee bedanken voor de hulp en tips nadat we na een...”

  - Trotse ouders van Syl

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen