<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Appingedam: voor deskundige kraamzorg

Kraamzorg Appingedam

Kraamzorg het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van kraamzorg, ook in Appingedam. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek.

Voor kraamzorg Appingedam ben je bij ons aan het juiste adres! Onze kraamprofessionals houden de gezondheid van jou en je kindje doorlopend in de gaten. Daarnaast geeft de kraamverzorgende voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding. Maar je kraamverzorgende doet nog veel meer

Kraamzorg Appingedam: een onbezorgde kraamtijd

Wij streven ernaar jou en je gezin een fijne kraamtijd te bezorgen. Je kunt in alle omstandigheden op onze kraamzorg rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Kraamzorg Appingedam: kraamverzorgende met moeder, doen kindje in bad

Cursussen

O-Wee de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner
Maar ook vóór de geboorte van jullie kindje kunnen we al veel voor jou en je gezin betekenen. Zo bieden wij diverse voorlichtingen en cursussen aan. De  O-Wee zwangerschapscursus van Kraamzorg Het Groene Kruis bijvoorbeeld waarbij ook je eventuele partner van harte welkom is. Deze zwangerschapscursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de cursus doe je oefeningen met houdingen en ontspanning en je leert het beste hoe om te gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap. Natuurlijk staat ook het leren “puffen” en het informatie inwinnen op het gebied van borst- en kunstvoeding centraal tijdens de cursus.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap en over kraamzorg Appingedam.

Schrijf je in bij voor kraamzorg Appingedam bij Kraamzorg Het Groene Kruis!

Je kunt ons altijd even bellen of mailen als je meer wilt weten. Of schrijf je direct in!

 

Wat onze klanten zeggen

 • Saar

  “ Via deze weg willen wij opnieuw onze lieve kraamverzorgster Janneke bedanken. In 2020...”

  - Trotse ouders van Saar

 • Lynn

  “Op 4 januari is onze dochter Lynn thuis geboren. Janet, de kraamverzorgster, was erbij....”

  - Trotse ouders van Lynn

 • Jade

  “Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Anita bedanken! Onze dochter Jade is op...”

  - Trotse ouders van Jade

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen