<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Assen: de kraamspecialist in het noorden

Al meer dan 100 jaar verzorgen wij kraamzorg in Assen en omstreken. Ben je zwanger? Dan ben je bij ons dus aan het goede adres. Onze kraamverzorgenden krijgen een waardering van een dikke 9 en mogen dan ook gerust kraamzorgspecialisten genoemd worden.

Professionele kraamzorg in Assen

Bij Kraamzorg het Groene Kruis draait het om de persoonlijke wensen van de klant. Je mag dan ook heel wat van onze mensen verwachten. Onze speerpunten zijn:

 • Kwaliteit
 • Deskundigheid
 • Klantgericht
 • Flexibel

Jouw zorg in onze handen

De dienstverlening van jouw kraamverzorgende is er volledig op gericht om jou een plezierige en onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie bieden we je uiteraard zorggarantie waarmee we jou garanderen dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Certificaten en kwaliteit

Kwaliteit staat bij Kraamzorg Het Groene Kruis hoog in het vaandel. Zo zijn wij in bezit van het HKZ kwaliteitscertificaat. Dit certificaat bewijst de kwaliteit van onze zorgverlening en wordt bevestigd door de hoge gemiddelde waardering in ons klanttevredenheidsonderzoek.

Kraamzorg Het Groene Kruis is tevens in het bezit van het WHO/Unicef certificaat “Zorg voor Borstvoeding”. Wij ondersteunen met onze jarenlange ervaring de begeleiding van moeders die kiezen voor borstvoeding. Onze kraamverzorgenden ondersteunen moeders hier volledig in. Daarnaast hebben wij als borstvoedingsspecialist in Assen lactatiekundigen in dienst vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum om moeders een volledige begeleiding te bieden.
Zwangere moeder met ouder kind-kraamzorg Assen

Kraamzorg Assen: voorlichtingen en cursussen

We willen je ook voor de bevalling bijstaan. Daarom bieden we jou ook cursussen en voorlichtingen aan op het gebied van zwangerschap, voeding, babyverzorging en gezondheid van jou en je kindje. Denk hierbij aan zwangerschapscursussen, aanstaande oudervoorlichtingen en inloopspreekuren.

Hieronder zie je een overzicht van onze cursussen en voorlichtingen:

 • Zwangerschapscursus
 • Borstvoeding voorlichting
 • Aanstaande oudervoorlichtingen
 • Inloopspreekuren

Kijk in onze online agenda voor meer informatie over ons aanbod.

Heb je meer behoefte aan andere informatie? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval mag je altijd even contact met ons opnemen, ook als je nog geen klant van ons bent.

Aanmelden voor kraamzorg Assen

Ben je enthousiast geworden? Meld je direct aan bij Kraamzorg het Groene Kruis! Dat gaat heel gemakkelijk, al binnen twee minuten. Je kunt je online aanmelden door hier je gegevens achter te laten. Je krijgt dan een schriftelijke bevestiging en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Kraamzorg voor het hele gezin?
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Mason James Tjitze Jan

  “Wij willen Diana en Martine bedanken voor de fijne maar vreemde kraamtijd. Door het...”

  - Trotse ouders van Mason James Tjitze Jan

 • lenthe

  “Nu precies 1 week geleden kwam onze dochter Lenthe op de wereld. Wat een...”

  - Trotse ouders van lenthe

 • Fayen & Naomi

  “Wat een fijne tijd, Ingrid en Esther bedankt voor alle goed zorgen. Wat bijzonder,...”

  - Trotse ouders van Fayen & Naomi

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen