<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg op maat in Bellingwolde

Onze kraamverzorgenden in de regio Bellingwolde zijn er de gehele kraamtijd voor jou! Bij Kraamzorg Het Groene Kruis geven we één op één kraamzorg, zodat jij, je gezin en je kindje alle persoonlijke aandacht krijgen die jullie verdienen. Het uiteindelijke doel is dat jullie na de kraamweek het vertrouwen hebben om als gezin het avontuur aan te gaan!

Kraamzorg in Bellingwolde: één op één zorg

Bij Kraamzorg het Groene Kruis weten we maar al te goed dat de kraamweek een intieme en emotionele periode kan zijn. We vinden het daarom belangrijk dat jullie gedurende deze bijzondere periode rust en stabiliteit ervaren. Dat betekent dat er één kraamverzorgende bij jullie over de vloer komt, die een luisterend oor biedt en haar kennis en ervaring met jullie deelt. Maar het belangrijkst is natuurlijk dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie kindje. Onze kraamverzorgenden nemen jullie daarom de zorg uit handen en houden het huishouden draaiende. Ook in Bellingwolde staat onze kraamverzorgenden voor je klaar om voor een onvergetelijke kraamtijd te zorgen!

Kraamzorg die bij je past 

Past kraamzorg van Kraamzorg het Groene Kruis bij mij? Wat als ik iemand toegewezen krijg die niet bij ons gezin past? Misschien vraag je je deze dingen af. We kunnen je geruststellen, want onze kraamzorg past bij jou! We maken namelijk gebruik van de Matchmaker Zorg: een programma die jou koppelt aan een kraamverzorgende die bij jou en je gezin past. Jij vult na inschrijving een formulier in en wij kiezen uit onze database een kraamverzorgster die aan deze wensen voldoet. Wil je bijvoorbeeld graag een rustig persoon, iemand die van structuur houdt of juist wat losser is, of heb je graag iemand die activiteiten onderneemt met broertjes en zusjes? Dit zijn dingen waarop we jullie kunnen matchen. Wij proberen hiermee zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen en behoeften. Dat wil jij toch ook? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze kraamzorg in Bellingwolde!

Wat onze klanten zeggen

 • Luuc

  “Zaterdag 13 maart is Luuc geboren. Onze kraamweek begon met Annemarie. Wat hebben...”

  - Trotse ouders van Luuc

 • Lieke

  “Wij willen Kraamzorg Het Groene Kruis bedanken voor de goede zorgen. ‘S nachts bij...”

  - Trotse ouders van Lieke

 • Zerah

  “We hebben een geweldige week gehad. Esmee heeft op een hele luchtige en leuke...”

  - Trotse ouders van Zerah

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen