<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Blijham: Meer dan kraamzorg alleen

Woon jij in de regio Blijham en ben je op zoek naar kraamzorg? Onze kraamverzorgenden in Blijham staan voor je klaar! Kraamzorg Het Groene Kruis is al jaren actief in de regio Blijham en daardoor een vertrouwd gezicht. Wij bieden zorg op maat aan, wat betekent dat jij een kraamverzorgster toegewezen krijgt die rekening houdt met jouw wensen en situatie.

Waarom kiezen voor Kraamzorg Het Groene Kruis in Blijham?

De kraamzorg van Kraamzorg het Groene Kruis begint al voor de geboorte van jullie kindje. Of je nu vragen hebt over de bevalling, de kraamtijd of op zoek bent naar een zwangerschapscursus, wij zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt en bieden diverse cursussen en voorlichtingen aan. Bekijk hier welke activiteiten er binnenkort bij jou in de buurt zijn.

De deskundige kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt om na de kraamtijd vol vertrouwen voor je baby te zorgen. Kies je voor onze kraamzorg, dan kunnen wij je onder andere het volgende bieden:

 • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij de bevalling en tijdens de kraamweek
 • Betrouwbaarheid, expertise en ervaring
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum
 • Voorlichtingen en cursussen over bevallen, borstvoeding en het ouderschap

Eenvoudig online inschrijven

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis maken wij het graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou. Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Blijham? Dat kan direct online via dit formulier. Binnen een week ontvang jij een brief met bevestiging van je inschrijving samen met een leuk welkomstcadeau! Daarnaast regelen wij alles met de zorgverzekeraar zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Ontvang de Zwangerschapsmail

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, interessante weetjes en onmisbare informatie rond jouw zwangerschap? Meld je dan aan voor de Zwangerschapsmail. Vanaf week 9 van je zwangerschap ontvang je wekelijks een mail.

Wat onze klanten zeggen

 • Saar

  “ Via deze weg willen wij opnieuw onze lieve kraamverzorgster Janneke bedanken. In 2020...”

  - Trotse ouders van Saar

 • Lynn

  “Op 4 januari is onze dochter Lynn thuis geboren. Janet, de kraamverzorgster, was erbij....”

  - Trotse ouders van Lynn

 • Jade

  “Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Anita bedanken! Onze dochter Jade is op...”

  - Trotse ouders van Jade

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen