<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Blijham: Meer dan kraamzorg alleen

Woon jij in de regio Blijham en ben je op zoek naar kraamzorg? Onze kraamverzorgenden in Blijham staan voor je klaar! Kraamzorg Het Groene Kruis is al jaren actief in de regio Blijham en daardoor een vertrouwd gezicht. Wij bieden zorg op maat aan, wat betekent dat jij een kraamverzorgster toegewezen krijgt die rekening houdt met jouw wensen en situatie.

Waarom kiezen voor Kraamzorg Het Groene Kruis in Blijham?

De kraamzorg van Kraamzorg het Groene Kruis begint al voor de geboorte van jullie kindje. Of je nu vragen hebt over de bevalling, de kraamtijd of op zoek bent naar een zwangerschapscursus, wij zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt en bieden diverse cursussen en voorlichtingen aan. Bekijk hier welke activiteiten er binnenkort bij jou in de buurt zijn.

De deskundige kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt om na de kraamtijd vol vertrouwen voor je baby te zorgen. Kies je voor onze kraamzorg, dan kunnen wij je onder andere het volgende bieden:

 • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij de bevalling en tijdens de kraamweek
 • Betrouwbaarheid, expertise en ervaring
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum
 • Voorlichtingen en cursussen over bevallen, borstvoeding en het ouderschap

Eenvoudig online inschrijven

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis maken wij het graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou. Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Blijham? Dat kan direct online via dit formulier. Binnen een week ontvang jij een brief met bevestiging van je inschrijving samen met een leuk welkomstcadeau! Daarnaast regelen wij alles met de zorgverzekeraar zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Past Kraamzorg Het Groene Kruis bij mij?

Wij vinden het belangrijk dat de kraamverzorgende die je krijgt toegewezen goed bij je past. Daarom maken wij gebruik van de Matchmaker Zorg: een programma die jou koppelt aan een kraamverzorgende die bij jou en je gezin past. Jij vult na inschrijving een formulier in en wij kiezen uit onze database een kraamverzorgster die aan deze wensen voldoet. Gaat jouw voorkeur uit naar iemand die wat losser is, of juist houdt van structuur? Of ben je op zoek naar iemand die ook activiteiten kan ondernemen met broertjes en zusjes? Dit zijn allemaal factoren waar wij rekening mee kunnen houden om een match te vinden. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een uitnodiging om de Matchmaker Zorg in te vullen.

Ontvang de Zwangerschapsmail

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, interessante weetjes en onmisbare informatie rond jouw zwangerschap? Meld je dan aan voor de Zwangerschapsmail. Vanaf week 9 van je zwangerschap ontvang je wekelijks een mail.

Wat onze klanten zeggen

 • Luuc

  “Zaterdag 13 maart is Luuc geboren. Onze kraamweek begon met Annemarie. Wat hebben...”

  - Trotse ouders van Luuc

 • Lieke

  “Wij willen Kraamzorg Het Groene Kruis bedanken voor de goede zorgen. ‘S nachts bij...”

  - Trotse ouders van Lieke

 • Zerah

  “We hebben een geweldige week gehad. Esmee heeft op een hele luchtige en leuke...”

  - Trotse ouders van Zerah

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen