<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Eelde

Kraamzorg Eelde: een onbezorgde kraamtijd

“Wat nou als mijn borstvoeding niet op gang komt?” “Zou ik het huishouden wel draaiende kunnen houden?” “En wat nou als ik het niet volhoud?” Zwanger zijn is prachtig, maar óók intens. Of het nou je eerste zwangerschap is of je het al eens meegemaakt hebt, er komt heel wat bij kijken. Maar geen zorgen, wij staan voor je klaar voor kraamzorg in Eelde. Samen zorgen we voor de beste start van jou, je kindje en de integratie van jouw baby in het gezin.

Onze kraamzorg start al vóór de bevalling

We snappen dat die weken voor de bevalling best een beetje spannend zijn. Maar ook dan kun je terugvallen op de kraamzorg van Kraamzorg Het Groene Kruis. Al vóórdat jouw kindje ter wereld komt, helpen we je met al je vragen over de bevalling en de kraamtijd. We bieden diverse cursussen en voorlichtingen aan, waaronder zwangerschapscursussen en voorlichtingen over bevallen, de kraamtijd en opvoeding. Check onze agenda voor alle activiteiten in de buurt van Eelde.

Borstvoeding: kraamzorg in Eelde

Kraamzorg Het Groene Kruis ontzorgt

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis weten we als geen ander hoe belangrijk rust en stabiliteit is gedurende de hectische kraamperiode. Een deskundige, ervaren kraamverzorgende uit de buurt van Eelde biedt een luisterend oor, adviseert en ondersteunt. Bovendien ontzorgen we je door afspraken te maken met samenwerkingspartners zoals huisartsen, verloskundigen, ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en consultatiebureaus. Tot slot bieden we lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum.

Schrijf je in!

Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Eelde? Dat kan makkelijk en snel via dit formulier. Binnen een week ontvang je een bevestigingsbrief van je inschrijving én een leuk welkomstcadeau. Wij regelen vervolgens alles met de zorgverzekeraar, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de zwangerschap.

Wat onze klanten zeggen

 • Aleyna

  “Graag wil ik Natasja even in het zonnetje zetten voor de geweldige zorg en...”

  - Trotse ouders van Aleyna

 • Fleur

  “Graag willen wij onze kraamverzorgster Annemarie bedanken! Vorig jaar is Annemarie bij onze 1e...”

  - Trotse ouders van Fleur

 • Tyrza

  “Heerlijke tijd met Marieke gehad. Prima verzorgd en tussendoor lekker kletsen. Wij kijken terug...”

  - Trotse ouders van Tyrza

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen