<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Friesland

Kraamzorg Friesland

Kraamzorg Het Groene Kruis: ook de kraamzorgspecialist in Friesland. Met 100 jaar aan ervaring zijn wij een begrip in de regio en specialist op het gebied van kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoedingsvoorlichting en alles wat verder met jouw zwangerschap en baby te maken heeft.

Jouw kraamverzorgende in Friesland zorgt ervoor dat je kunt genieten van een relaxte en onbezorgde kraamtijd!

Kraamzorg het Groene Kruis Friesland: meer dan kraamzorg alleen
Naast kraamzorg zijn we er ook voor je tijdens je zwangerschap met diverse cursussen en voorlichtingen. De O-Wee! Zwangerschapscursus van Kraamzorg Het Groene Kruis is de allerleukste cursus voor jou en je partner. De cursus heeft zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap plaatsvinden en een les een aantal weken na de bevalling . Tijdens de cursus leer  je alles over houdingen en ontspanning ter bevordering van jouw zwangerschapsperiode en bevalling, we informeren jullie over bekkenbodemspieroefeningen en je kunt praten met andere cursisten over de zwangerschap en bevalling.

Adviezen over verzorging en voeding
Onze kraamverzorgende in Friesland houdt ook de gezondheidssituatie van moeder en kind goed in de gaten en geeft ook voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en –voeding.

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

Direct inschrijven?

Direct inschrijven voor Kraamzorg in Friesland? Dit kan heel eenvoudig en snel via onze website. Zodra je het aanmeldformulier hebt ingevuld, ontvang je binnen een week een schriftelijke bevestiging. Vervolgens regelen wij de rest! Ook met je zorgverzekeraar.  Je hoeft je geen zorgen te maken over de vergoeding want wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Omdat we erg blij zijn met jou als nieuwe klant, krijg je daarnaast van ons een welkomstcadeau!

Kraamzorg Het Groene Kruis: voor een onbezorgde kraamtijd voor jou en je gezin!

Kraamzorg Friesland voor jou en je gezin

Wat onze klanten zeggen

 • Owen

  “Na de vlotte bevalling van onze zoon stond Patricia in de avond klaar om...”

  - Trotse ouders van Owen

 • Ivan

  “We hebben een hele leuke gezellige week met Caty gehad! We hebben veel van...”

  - Trotse ouders van Ivan

 • Syl

  “Wij willen graag Esmee bedanken voor de hulp en tips nadat we na een...”

  - Trotse ouders van Syl

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen