<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Hoogeveen

Kraamzorg Hoogeveen, natuurlijk bij Kraamzorg het Groene Kruis

Kraamzorg het Groene Kruis is de kraamzorgspecialist in de regio Hoogeveen. Met 100 jaar aan ervaring zijn wij het begrip in de regio Hoogeveen op het gebied van kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoedingsvoorlichting en alles wat verder met jouw zwangerschap en baby heeft te maken.

Ons gemiddelde Kraamzorg waardering is goed voor een dikke 9!

Wij zijn niet voor niets de specialist in Hoogeveen en omstreken op het gebied van kraamzorg. Ons gemiddelde klantwaardering in ons klanttevredenheidsonderzoek zegt genoeg over de kwaliteit, service en zorg van Kraamzorg het Groene Kruis .

De dienstverlening van de kraamzorgspecialist in Hoogeveen zorgt er voor dat je een onbezorgde en fijne kraamtijd zult ervaren.

Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie biedt Kraamzorg het Groene Kruis natuurlijk de nodige zorggarantie waar je op kunt bouwen. Hiermee garanderen wij dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Kraamzorg het Groene Kruis Hoogeveen, meer dan alleen kraamzorg

Bij Kraamzorg het Groene Kruis nemen wij ook de verantwoording omtrent de gezondheidssituatie van moeder en kind op ons en houden de gezondheid nauwlettend in de gaten. Meer dan Kraamzorg: Onze kraamzorg professionals geven naast kraamzorg ook voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en –voeding.

Zwangerschapscursus in regio Hoogeveen

Op zoek naar een zwangerschapscursus in omgeving Hoogeveen?
O-Wee de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner! De zwangerschapscursus van Kraamzorg het Groene Kruis bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap plaatsvinden en een les een aantal weken na de bevalling .

Tijdens de zwangerschapscursus leer je alles over houdingen en ontspanning ter bevordering van jouw zwangerschapsperiode en bevalling. We zorgen er voor dat jij en je partner goed begeleidt worden tijdens en na de zwangerschap. Zo leren wij je bijvoorbeeld het welbekende “puffen” , informeren wij je over borst- en kunstvoeding en staan we stil bij de bekkenbodemspieroefeningen. Ook praten we met andere cursisten over de zwangerschap en bevalling.

Kraamverzorgende met gezin, kraamzorg Hoogeveen

Naast zwangerschapscursussen biedt Kraamzorg het Groene Kruis diverse andere cursussen en voorlichtingen aan in regio Hoogeveen:

 Samen met ons een fijne kraamtijd beleven?

Meld je aan voor onze kraamzorg. Natuurlijk mag je ook te allen tijde eerst even contact met ons opnemen.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

 

Fijne en onbezorgde kraamtijd?
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Jenthe

  “Wat hebben wij weer een geweldige week gehad dankzij een kanjer van een kraamverzorgster!...”

  - Trotse ouders van Jenthe

 • Benjamin

  “Voor de tweede keer hadden we weer een fantastische kraamverzorgster bij ons thuis. We...”

  - Trotse ouders van Benjamin

 • Jeyson Senna

  “Op 13-06-2019 ben ik bevallen van een hele mooie, prachtige zoon Jeyson Senna door...”

  - Trotse ouders van Jeyson Senna

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen