<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Beilen: deskundige kraamzorg

Kraamzorg Beilen, al generaties lang helpen wij pasgeboren baby’s liefdevol en deskundig te verzorgen. Onze ervaren kraamverzorgenden zorgen ervoor dat jullie, ondanks de enorme rollercoaste,r aan het eind van de week zelfstandig jullie baby kunnen verzorgen. Door je te ondersteunen waar dat nodig is, leer je hoe de verzorging het beste uitgevoerd kan worden, maar krijg je ook de tijd om van je pasgeboren kind te genieten.

Onze kraamzorg Beilen

Kraamzorg Het Groene Kruis helpt al 100 jaar lang pas geboren baby’s en hun ouders de eerste emotionele dagen door. Wij proberen je ook in Beilen een fijne kraamperiode te geven door de ideale balans tussen professionaliteit en eigen wensen te vinden. Iedere moeder, maar ook ieder kind is uniek. Door onze één op één zorg krijg je de zorg die op dat moment voor jullie de beste is.

Voordelen van onze kraamzorg:

Kraamzorg in Beilen met gezin en baby

 • Een vaste kraamverzorgster voor de hele periode
 • Cursussen en voorlichtingen in de buurt
 • Genieten van je kraamperiode met onze kraamzorg in Beilen
 • Jarenlange kennis en samenwerkingen met de beste partijen

Voedingsadvies

Borstvoeding geven is vaak de eerste keuze van moeders. Maar dit gaat niet altijd gemakkelijk. Een goede voorbereiding scheelt in het begin heel erg veel. Speciaal voor de moeders die borstvoeding willen gaan geven, hebben wij borstvoedingscoaches en lactactiekundigen in dienst zodat we je optimale ondersteuning kunnen bieden. Toch geen borstvoeding geven? Onze kraamverzorgsters weten ook alles over flesvoeding en helpen je met deskundig voedingsadvies.

Kraamzorg Beilen: schrijf je nu in!

Ben je als gezin helemaal overtuigd van onze kraamzorg? Schrijf je dan makkelijk online in voor onze kraamzorg. Wanneer je liever eerst nog iemand wil spreken kun je altijd bellen naar (050) 366 64 22.

Wat onze klanten zeggen

 • Mason James Tjitze Jan

  “Wij willen Diana en Martine bedanken voor de fijne maar vreemde kraamtijd. Door het...”

  - Trotse ouders van Mason James Tjitze Jan

 • lenthe

  “Nu precies 1 week geleden kwam onze dochter Lenthe op de wereld. Wat een...”

  - Trotse ouders van lenthe

 • Fayen & Naomi

  “Wat een fijne tijd, Ingrid en Esther bedankt voor alle goed zorgen. Wat bijzonder,...”

  - Trotse ouders van Fayen & Naomi

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen