<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Beilen: deskundige kraamzorg

Kraamzorg Beilen, al generaties lang helpen wij pasgeboren baby’s liefdevol en deskundig te verzorgen. Onze ervaren kraamverzorgenden in Beilen en omstreken (waaronder Westerbork, Hooghalen, Hoogersmilde, Smilde, Mantinge en Spier) zorgen ervoor dat jullie, ondanks de enorme rollercoaster aan het eind van de week zelfstandig jullie baby kunnen verzorgen. Door je te ondersteunen waar dat nodig is, leer je hoe de verzorging het beste uitgevoerd kan worden, maar krijg je ook de tijd om van je pasgeboren kind te genieten.

Onze kraamzorg Beilen

Kraamzorg Het Groene Kruis helpt al 100 jaar lang pas geboren baby’s en hun ouders de eerste emotionele dagen door. Wij proberen je ook in Beilen een fijne kraamperiode te geven door de ideale balans tussen professionaliteit en eigen wensen te vinden. Iedere moeder, maar ook ieder kind is uniek. Door onze één op één zorg in Beilen en omgeving krijg je de zorg die op dat moment voor jullie de beste is.

Voordelen van onze kraamzorg:

Kraamzorg in Beilen met gezin en baby

 • Een vaste kraamverzorgster voor de hele periode
 • Cursussen en voorlichtingen in de buurt van Beilen
 • Genieten van je kraamperiode met onze kraamzorg in Beilen
 • Jarenlange kennis en samenwerkingen met de beste partijen

Voedingsadvies

Borstvoeding geven is vaak de eerste keuze van moeders. Maar dit gaat niet altijd gemakkelijk. Een goede voorbereiding scheelt in het begin heel erg veel. Speciaal voor de moeders die borstvoeding willen gaan geven, hebben wij borstvoedingscoaches en lactactiekundigen in dienst zodat we je optimale ondersteuning kunnen bieden. Toch geen borstvoeding geven? Onze kraamverzorgsters weten ook alles over flesvoeding en helpen je met deskundig voedingsadvies.

Samenwerking met verloskundigen in Beilen en omgeving

Als kraamzorgorganisatie in Beilen, werken we nauw samen met de verloskundigen in en om Beilen voor een perfect geregelde geboortezorg. Zo werken wij in zelfstandige teams van kraamverzorgenden rond de volgende verloskundigenpraktijken Verloskundigenpraktijk Midden Drenthe, Verloskundigenpraktijk Simons, Aiber  Verloskundigen AssenVerloskundig Centrum Assen e.o. Verloskundigenpraktijk de Parel, en Verloskundigenpraktijk ’t Stroomdal.

Samenwerking met het ziekenhuis

Kraamzorg Het Groene Kruis werkt nauw samen met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen en ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen. Beval je poliklinisch, dan is jouw kraamverzorgende al aanwezig bij de bevalling om de verloskundige te ondersteunen. Kan de kraamverzorgende op de een of andere manier niet aanwezig zijn bij de bevalling, dan komt ze rond het tijdstip dat jij, je kindje en je eventuele partner bijna naar huis morgen, naar het ziekenhuis voor de ‘ warme overdracht’: dit houdt in dat je kraamverzorgende alvast kan kennismaken met jou en je eventuele partner en met de informatie van de verpleegkundige/verloskundige een goed beeld van het verloop van de bevalling  krijgt. Ze hoort hoe het gaat met het voeden van je kindje en met de de gezondheid van jou en je kindje. Vervolgens helpt jullie kraamverzorgende  met de laatste voorbereidingen om naar huis te vertrekken en gaat ze direct met jullie mee naar huis. Een soepele overgang van ziekenhuis naar huis!

Kraamzorg Beilen: schrijf je nu in!

Ben je als gezin helemaal overtuigd van onze kraamzorg? Schrijf je dan makkelijk online in voor onze kraamzorg. Wanneer je liever eerst nog iemand wil spreken kun je altijd bellen naar (050) 366 64 22.

Wat onze klanten zeggen

 • Aleyna

  “Graag wil ik Natasja even in het zonnetje zetten voor de geweldige zorg en...”

  - Trotse ouders van Aleyna

 • Fleur

  “Graag willen wij onze kraamverzorgster Annemarie bedanken! Vorig jaar is Annemarie bij onze 1e...”

  - Trotse ouders van Fleur

 • Tyrza

  “Heerlijke tijd met Marieke gehad. Prima verzorgd en tussendoor lekker kletsen. Wij kijken terug...”

  - Trotse ouders van Tyrza

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen