<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg in Noordwijk

Kraamzorg in Noordwijk

Kraamzorg het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar de specialist op het gebied van kraamzorg in Noordwijk (Groningen) en omstreken. Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,5. Bij ons ben je in vertrouwde en goede handen. Onze professionals bieden niet alleen de kraamzorg maar houden ook de gezondheid van kraamvrouw en kind goed in de gaten. Daarnaast geven onze kraamverzorgenden voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en –voeding.

Onze kraamzorg begint al tijdens de geboorte. We assisteren bij de bevalling en na de bevalling elpt de kraamverzorgster jullie de eerste dagen met dagelijkse bezigheden en leert ze jou en je eventuele partner hoe jullie de baby – of baby’s natuurlijk – zelfstandig kunt verzorgen.

Cursussen en voorlichting

Naast kraamzorg kunnen wij ook vóór de geboorte van jullie kindje al veel voor jou en je gezin betekenen. Zo bieden we cursussen en voorlichtingen aan in de buurt van Noordwijk om je op je zwangerschap en de kost van je baby voor te bereiden. De OWee! zwangerschapscursus voor jou en je partner bijvoorbeeld.

Deze zwangerschapscursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de zwangerschapscursus doe je oefeningen rond houdingen en ontspanning en oefen je hoe om te gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap. Natuurlijk staat ook het leren “puffen” en informatie op het gebied van borst– en kunstvoeding centraal tijdens de cursus.

Schrijf je direct in bij Kraamzorg het Groene Kruis!

Meer weten? Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Natuurlijk kun je je ook meteen inschrijven voor onze kraamzorg.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail.  Vanaf week 9 in de zwangerschap, ontvang je iedere week de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Zwanger stel kraamzorg in Noordwijk

Wat onze klanten zeggen

 • Jenthe

  “Wat hebben wij weer een geweldige week gehad dankzij een kanjer van een kraamverzorgster!...”

  - Trotse ouders van Jenthe

 • Benjamin

  “Voor de tweede keer hadden we weer een fantastische kraamverzorgster bij ons thuis. We...”

  - Trotse ouders van Benjamin

 • Jeyson Senna

  “Op 13-06-2019 ben ik bevallen van een hele mooie, prachtige zoon Jeyson Senna door...”

  - Trotse ouders van Jeyson Senna

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen