<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg in Noordwijk

Kraamzorg in Noordwijk

Kraamzorg het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar de specialist op het gebied van kraamzorg in Noordwijk (Groningen) en omstreken. Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,5. Bij ons ben je in vertrouwde en goede handen. Onze professionals bieden niet alleen de kraamzorg maar houden ook de gezondheid van kraamvrouw en kind goed in de gaten. Daarnaast geven onze kraamverzorgenden voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en –voeding.

Onze kraamzorg begint al tijdens de geboorte. We assisteren bij de bevalling en na de bevalling elpt de kraamverzorgster jullie de eerste dagen met dagelijkse bezigheden en leert ze jou en je eventuele partner hoe jullie de baby – of baby’s natuurlijk – zelfstandig kunt verzorgen.

Cursussen en voorlichting

Naast kraamzorg kunnen wij ook vóór de geboorte van jullie kindje al veel voor jou en je gezin betekenen. Zo bieden we cursussen en voorlichtingen aan in de buurt van Noordwijk om je op je zwangerschap en de kost van je baby voor te bereiden. De OWee! zwangerschapscursus voor jou en je partner bijvoorbeeld.

Deze zwangerschapscursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de zwangerschapscursus doe je oefeningen rond houdingen en ontspanning en oefen je hoe om te gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap. Natuurlijk staat ook het leren “puffen” en informatie op het gebied van borst– en kunstvoeding centraal tijdens de cursus.

Schrijf je direct in bij Kraamzorg het Groene Kruis!

Meer weten? Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Natuurlijk kun je je ook meteen inschrijven voor onze kraamzorg.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail.  Vanaf week 9 in de zwangerschap, ontvang je iedere week de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Zwangerschapsmail Kraamzorg Het Groene Kruis

Wat onze klanten zeggen

 • Owen

  “Na de vlotte bevalling van onze zoon stond Patricia in de avond klaar om...”

  - Trotse ouders van Owen

 • Ivan

  “We hebben een hele leuke gezellige week met Caty gehad! We hebben veel van...”

  - Trotse ouders van Ivan

 • Syl

  “Wij willen graag Esmee bedanken voor de hulp en tips nadat we na een...”

  - Trotse ouders van Syl

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen