<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Klazienaveen: 24/7 kraamzorg

Ben je op zoek naar goede kraamzorg in Klazienaveen? Zoek dan niet verder want bij Kraamzorg Het Groene Kruis ben je aan het goede adres. Wij doen er namelijk alles aan om jou een mooie en ontspannen kraamweek te bezorgen, waarin je veel leert maar ook zeker in de watten wordt gelegd. Dat veel klanten tevreden over ons zijn, zie je aan onze gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.5!

Kraamzorg Klazienaveen van Kraamzorg Het Groene Kruis

Wat bieden wij jou? Jarenlange ervaring. Ook in Klazienaveen komen wij al generaties lang bij jonge gezinnen over de vloer. Wij richten ons op het hele gezin en streven naar één en dezelfde kraamverzorgende gedurende de gehele kraamweek. De kraamverzorgster houdt de gezondheid van jou en je kindje nauwlettend in de gaten, ook neemt ze een huishoudelijke taken van je/jullie over. Dit allemaal in overleg met jou/jullie: kraamzorg op maat dus. Naast medische en huishoudelijke ondersteuning geven onze kraamverzorgenden je deze week ook veel advies over onder andere borstvoeding, flesvoeding en verschillende verzorgingsmethodes. Onze hele werkwijze richt zich op een onbezorgde kraamtijd waar in genieten, veiligheid en deskundigheid centraal staan.

Kraamzorg Klazienaveen: deskundige zorg.

Wij vinden deskundige zorg erg belangrijk. Wij beschikken over verschillende certificaten. Zo hebben wij het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding, maar wij zijn uiteraard ook in het bezit van het HKZ kwaliteitscertificaat. Wanneer het nodig mocht zijn hebben wij zelfs borstvoedingscoaches en lactatiekundigen in dienst vanuit ons Borstvoeding Expertiscentrum die je net wat extra begeleiding kunnen geven.

Cursussen en voorlichtingen in Klazienaveen

Naast deskundige kraamzorg kun je bij ons ook terecht voor verschillende cursussen en voorlichtingen. Wij bieden je onder andere:

Zwangere dame, kraamzorg Roden

 

 

 

 

Overtuigd van onze deskundige kraamzorg? Schrijf je online in of bel onze klantenservice op 050 366 64 22. Zij kunnen je ook van meer informatie voorzien.

 

Wat onze klanten zeggen

 • Jade

  “Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Anita bedanken! Onze dochter Jade is op...”

  - Trotse ouders van Jade

 • Floris-Jan

  “Wij zijn zeer tevreden over de kraamzorg. Wat een leuke en kundige vrouw was...”

  - Trotse ouders van Floris-Jan

 • Mila-Jane

  “Wij hebben een super week gehad met onze kraamverzorgende. De kleine meid groeide niet...”

  - Trotse ouders van Mila-Jane

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen