<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Musselkanaal: kies met een gerust hart voor Kraamzorg Het Groene Kruis

Verwacht je binnenkort een kindje en woon je in de regio Musselkanaal? Gefeliciteerd met dit prachtige nieuws. Als je zwanger bent komt er veel op je af. Natuurlijk wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op de komst van je kleine wondertje en een kraamzorgorganisatie kiezen die bij je past. Voor de beste kraamzorg in regio Musselkanaal kies je voor Kraamzorg Het Groene Kruis.

Waarom Kraamzorg Het Groene Kruis in Musselkanaal?

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis begint kraamzorg al tijdens je zwangerschap. Zo kun je bij ons terecht voor interessante cursussen en voorlichtingen in regio Musselkanaal. Daarnaast bieden we nog een leuke extra service aan: via de Zwangerschapsmail houden we je digitaal op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen tijdens jouw zwangerschap.

Altijd een vertrouwd gezicht in Musselkanaal

Maar het belangrijkste onderdeel van de kraamzorg is toch wel de bevalling en de kraamtijd. Onze kraamverzorgende komt jou assisteren bij de bevalling en komt meteen met jullie naar huis om jullie tijdens die spannende eerste uurtjes op weg te helpen. In de kraamweek ondersteunt ze jullie waar nodig, deelt haar kennis en ervaring met als doel dat jullie na de kraamweek het volste vertrouwen hebben dat jullie dit nieuwe avontuur aankunnen. Wij zorgen er zoveel mogelijk voor dat de kraamverzorgende de volledige kraamweek bij jullie is. Want tijdens zo’n intieme tijd is een vertrouwd gezicht wel zo fijn, toch?

Waar kan ik mij inschrijven voor kraamzorg in Musselkanaal?

Je kunt je online inschrijven voor onze kraamzorg in Musselkanaal. Dat kost je maar twee minuutjes. Je ontvangt binnen een week een schriftelijke bevestiging en ook ontvang je een leuk welkomstcadeau. Verder regelen wij met alle liefde alle zaken met jouw zorgverzekeraar voor je. Tussen de 21ste en 25ste week nemen wij contact met je op voor een intakegesprek, waarbij je al jouw/jullie wensen voor de kraamzorg aan ons kunt doorgeven.

 

Wat onze klanten zeggen

 • Saar

  “ Via deze weg willen wij opnieuw onze lieve kraamverzorgster Janneke bedanken. In 2020...”

  - Trotse ouders van Saar

 • Lynn

  “Op 4 januari is onze dochter Lynn thuis geboren. Janet, de kraamverzorgster, was erbij....”

  - Trotse ouders van Lynn

 • Jade

  “Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Anita bedanken! Onze dochter Jade is op...”

  - Trotse ouders van Jade

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen