<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Onstwedde: een kraamweek om nooit te vergeten

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis weten we hoe belangrijk een mooie kraamtijd is. Woon je in de regio Onstwedde en ben je op zoek naar kraamzorg? Wanneer jij je aanmeldt voor onze kraamhulp in Onstwedde, dan hoef je je geen zorgen meer te maken. Samen met onze professionele kraamverzorgenden zorgen wij ervoor dat je kunt genieten van een onvergetelijke kraamtijd

Kraamzorg in Onstwedde van Kraamzorg Het Groene Kruis

Onze kraamverzorgenden komen overal in Noord-Nederland, waar je ook woont. Dus ook in Onstwedde! Kraamzorg het Groene Kruis heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de kraamzorg en dat is te merken. Door onze ervaring en betrokkenheid zorgen we ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken om praktische zaken en dat je de gelegenheid krijgt om te herstellen en genieten van jouw pasgeboren kindje.

Een vertrouwd gezicht in Onstwedde

De kraamweek is een emotionele tijd waarin je wereld soms even op de kop lijkt te staan. Wij snappen dat je in deze spannende en hectische tijd behoefte hebt aan rust en structuur. Bij Kraamzorg Het Groene Kruis gaan we voor één op één zorg. Dat houdt in dat we streven naar één kraamverzorgende per gezin, een vertrouwd gezicht tijdens de gehele kraamtijd. Zo kun jij je veilig voelen en samen met je nieuwe gezin genieten van deze bijzondere periode. Onze ervaren en professionele kraamverzorgenden in Onstwedde maken dit met alle liefde voor je mogelijk.

Schrijf je in voor onze kraamzorg in Onstwedde

Ben jij benieuwd hoe andere gezinnen de zorg van Kraamzorg Het Groene Kruis hebben beleefd? Neem dan een kijkje bij de ervaringen. Hier lees je klantervaringen met eigen foto’s en verhalen van de ouders. En mogen we even opscheppen? We zijn er best trots op dat Kraamzorg Het Groene Kruis met gemiddeld een 9,5 wordt beoordeeld op Zorgkaart Nederland. Dat is waar we het voor doen!

Mogen we jou binnenkort verwelkomen voor onze kraamzorg in Onstwedde? Schrijf je meteen in en wij zorgen ervoor dat je een onbezorgde kraamtijd tegemoet gaat!

 

Wat onze klanten zeggen

 • Noralie

  “Wij willen jullie enorm bedanken voor de goede zorgen. Ook deze derde kraamverzorgende was...”

  - Trotse ouders van Noralie

 • Luca

  “Onwijs blij met onze kraamverzorgster Margriet! Ons eerste kindje. Alles nieuw voor mij. Voelde...”

  - Trotse ouders van Luca

 • Daan

  “Wauw, wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad! Kort nadat grote broer en zus...”

  - Trotse ouders van Daan

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen