<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Oude Pekela: goede kraamzorg begint al voor de geboorte

Kraamzorg Oude Pekela: ben je op zoek naar kraamzorg in de regio Oude Pekela? Zoek dan niet verder! Kraamzorg Het Groene Kruis heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de kraamzorg en dat is terug te zien in hoe onze klanten ons waarderen: gemiddeld met een 9,5! Wat wij doen om dit mooie cijfer te verdienen? Lees gauw verder.

Cursussen en voorlichtingen in de regio Oude Pekela

De kraamzorg van Kraamzorg het Groene Kruis begint al voor de geboorte van jullie kindje. Tijdens je zwangerschap kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor verschillende voorlichtingen en cursussen in de buurt van Oude Pekela. Heb je bijvoorbeeld onze OWee! zwangerschapscursus al bekeken? Deze zwangerschapscursus voor jou en je partner is de leukste van het noorden!

Ontvang de Zwangerschapsmail in Oude Pekela

Mocht je dat willen, dan blijf je met de Zwangerschapsmail digitaal op de hoogte van het laatste nieuws, leuke weetjes en onmisbare informatie rond jouw zwangerschap, bevalling en kraamweek. Deze digitale service bieden wij overal aan, dus ook in Oude Pekela! Vanaf week 9 van je zwangerschap ontvang je wekelijks een mail.

Het is zo ver: jullie kindje wordt geboren!

Na alle goede voorbereidingen is het zo ver: jullie kindje wordt geboren. De kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis in Oude Pekela assisteren bij de bevalling en gaan meteen daarna mee naar huis om jullie te helpen met jullie pasgeboren kindje. Ons doel is de gezondheid van jou als kraamvrouw en je kindje in de gaten te houden en jou en je eventuele partner te leren hoe je zelfstandig voor je kindje zorgt. Samen maken we er een onvergetelijke kraamweek van!

Kraamzorg Oude Pekela: schrijf je direct in!

Ben je enthousiast geworden over Kraamzorg Het Groene Kruis, maar wil je toch eerst wat meer informatie? Je kunt ons altijd even bellen of mailen, of kijk nog even rond op deze website. Ben je er al uit? Schrijf je dan meteen in  voor onze kraamzorg.

Wat onze klanten zeggen

 • Saar

  “ Via deze weg willen wij opnieuw onze lieve kraamverzorgster Janneke bedanken. In 2020...”

  - Trotse ouders van Saar

 • Lynn

  “Op 4 januari is onze dochter Lynn thuis geboren. Janet, de kraamverzorgster, was erbij....”

  - Trotse ouders van Lynn

 • Jade

  “Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Anita bedanken! Onze dochter Jade is op...”

  - Trotse ouders van Jade

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen