<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Stadskanaal

Kraamzorg Stadskanaal, natuurlijk bij Kraamzorg Het Groene Kruis

Kraamzorg Het Groene Kruis is de kraamzorgspecialist voor kraamzorg Stadskanaal. Met 100 jaar aan ervaring zijn wij het begrip in de regio Stadskanaal op het gebied van kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoeding voorlichting en alles wat verder met uw zwangerschap, en baby heeft te maken.

Onze gemiddelde kraamzorgwaardering is goed voor een dikke 9!

Wij zijn niet voor niets de specialist in Stadskanaal en omstreken op het gebied van kraamzorg. Ons gemiddelde klantwaardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek zegt genoeg over de kwaliteit, service en zorg van Kraamzorg Het Groene Kruis.

Onze dienstverlening van uw kraamzorg Stadskanaal zorgt ervoor dat je een onbezorgde en fijne kraamtijd zult ervaren.

Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie biedt Kraamzorg Het groene kruis Stadskanaal natuurlijk de nodige zorggarantie waar je op kunt bouwen. Hiermee garanderen wij dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Kraamzorg het Groene Kruis Stadskanaal, meer dan alleen kraamzorg

Bij onze kraamzorg Stadskanaal nemen wij ook de verantwoording omtrent de gezondheidssituatie van moeder en kind op ons en houden de gezondheid nauwlettend in de gaten. Wij geven meer dan alleen kraamzorg: Onze kraamzorgprofessionals geven naast kraamzorg voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en-babyvoeding.

Zwangerschapscursus in regio Stadskanaal

Op zoek naar een zwangerschapscursus in omgeving Stadskanaal?
O-Wee de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner! De cursus bestaat uit 6 lessen waarvan 5 lessen tijdens de zwangerschap plaatsvinden en 1 les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de zwangerschapscursus leer je alles over houdingen en ontspanning ter bevordering van je zwangerschapsperiode en bevalling. Wij zorgen ervoor dat jij en je partner goed begeleid worden tijdens en na de zwangerschap. Zo leren wij je bijvoorbeeld het welbekende “puffen” en staan we stil bij de bekkenbodemspier oefeningen. Ook praten we met andere cursisten over de zwangerschap en bevalling.

Vind hier meer informatie over onze zwangerschapscursus, en/of schrijf je direct in voor onze kraamzorg Stadskanaal!

Kraamzorg Stadskanaal

Naast zwangerschapscursussen bieden wij diverse andere cursussen en voorlichtingen aan in regio Stadskanaal:

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Wat onze klanten zeggen

 • Noëlle

  “Op 1 mei is Noëlle geboren en na een nachtje in het ziekenhuis te...”

  - Trotse ouders van Noëlle

 • Noud

  “Wij hadden Marjanne als kraamverzorgster en we hadden geen betere kunnen wensen. Ze is...”

  - Trotse ouders van Noud

 • Mitchel

  “Het is inmiddels alweer een tijd geleden want mijn zoontje Mitchel is op 10...”

  - Trotse ouders van Mitchel

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen