<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Veendam: kraamzorg op maat

Persoonlijke wensen en deskundige zorg krijg je bij onze kraamzorg Veendam. Wij zorgen voor de nodige begeleiding zodat je aan het eind van de week zelfstandig je baby kunt verzorgen. Bij het geven van de nodige ondersteuning houden wij rekening met jullie persoonlijke wensen.

Kraamzorg voor het hele gezin in Veendam

Kraamzorg het Groene Kruis richt zich bij de kraamzorg niet alleen op jouw en je baby. We zorgen ervoor dat het hele gezin een plezierige kraamtijd krijgt. Door onze professionaliteit te koppelen aan jouw wensen, kun je optimaal genieten van je pasgeboren baby. En dat wij hier goed in zijn blijkt wel uit onze gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.5! Wat onze klanten precies van ons vinden lees je in de vele reviews op de site.

Bij onze kraamzorg ben je zeker van:

 • Jarenlange ervaring in de drie Noordelijke provincies
 • Het HKZ-kwalifiteitscertificaat en het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding
 • Samenwerking met het Martini Ziekenhuis in Groningen
 • Eén op één kraamzorg in Veendam

Moeder met baby kraamzorg Veendam

Gezond je kraamzorgperiode in

Tijdens je zwangerschap is het heel erg belangrijk gezond en goed te eten. Jouw baby gebruikt in deze periode namelijk ook voedingstoffen uit jouw eten. Dat er nu twee mensen van jouw eten moeten eten, betekent niet dat je twee keer zo veel moet eten. Het is vooral heel erg belangrijk dat je de juiste vitaminen en mineralen binnen krijgt. Maar niet alleen jij moet gezond eten, ook  jouw baby heeft gezonde voeding nodig als hij of zij geboren is.

Kraamzorg het Groene Kruis Veendam

Naast de beste kraamzorg voor moeder en kind kun je bij ons ook verschillende cursussen en informatieavonden volgen. Zo ben je helemaal voorbereid wanneer de baby geboren word. In onze activiteitenkalender vind je de informatie mogelijkheden bij jouw in de buurt. Wil je profiteren van al onze mogelijkheden en kennis? Schrijf je dan nu makkelijk online in voor kraamzorg.

Wat onze klanten zeggen

 • Yuna

  “Wij zijn 13 oktober trotse ouders geworden van onze Yuna. Wat staat de wereld...”

  - Trotse ouders van Yuna

 • Amela

  “Wij hebben een ontzettend fijne en goede kraamweek gehad met onze kraamverzorgster Agnes en...”

  - Trotse ouders van Amela

 • Morres Noud

  “Bevalling in het ziekenhuis gehad. We mochten op dezelfde dag 's avonds naar huis....”

  - Trotse ouders van Morres Noud

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen