<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Zuidlaren

Op zoek naar een vriendelijke kraamzorg in Zuidlaren? Wij kunnen je helpen met kraamzorg passend bij jouw wensen.Onze deskundige medewerkers combineren jaren lange ervaring met jouw eigen wensen. Hierdoor ervaar je bij ons een onbezorgde en plezierige kraamperiode, waarin genieten voorop staat. Bij ons kun je heel eenvoudig online een aanmelding plaatsen.

Kraamzorg het Groene Kruis Zuidlaren

Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar actief in de omgeving van Zuidlaren. Door consistent te werken volgens onze missie: zorgen voor de beste start voor moeder en kind, hebben wij veel tevreden klanten. Onze klanten hebben ons gemiddeld zelfs een beoordeling van een 9,5 gegeven! Onze website staat vol met klantervaringen die je een nog beter beeld van onze kraamzorg geven.

De voordelen van het Groene Kruis:

 • Een combinatie van professionaliteit en eigen wensen
 • Ten alle tijden kraamzorg in Zuidlaren beschikbaar
 • Een vaste kwalitatieve kraamverzorgster

Diensten van Kraamzorg het Groene Kruis Zuidlaren

Als toekomstig ouder komt er veel op je af. Om het je een stukje makkelijker te maken kun je bij ons terecht voor veel informatie. Tijdens onze verschillende cursussen bereiden wij je voor op het ouderschap. Om te beginnen zou je langs kunnen komen op een aanstaande oudervoorlichting. Maar je kunt er ook voor kiezen om alleen een borstvoedingsvoorlichting of cursus baby massage te bezoeken. In onze activiteitenkalender vind je wanneer welke activiteiten in de regio Zuidlaren georganiseerd worden.

baby drinkt bij moeder aan borst, kraamzorg Zuidlaren

Voedingsadvies van het Groene Kruis

Naast hele praktische activiteiten helpen wij je ook met advies. Op onze site is van alles te vinden over voeding voor jouw baby. Wanneer je ervoor kiest om borstvoeding aan je kind te geven, kun je terecht bij ons Borstvoeding Expertisecentrum. Overtuigd van onze deskundige kraamzorg? Schrijf je online in voor onze kraamzorg in Zuidlaren.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Wat onze klanten zeggen

 • Diaz

  “Wij zijn 10-07-2019 gelukkige ouders geworden van Diaz. Ze doet het goed. Ze mag...”

  - Trotse ouders van Diaz

 • Jenthe

  “Wat hebben wij weer een geweldige week gehad dankzij een kanjer van een kraamverzorgster!...”

  - Trotse ouders van Jenthe

 • Benjamin

  “Voor de tweede keer hadden we weer een fantastische kraamverzorgster bij ons thuis. We...”

  - Trotse ouders van Benjamin

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen