<Kraamzorg in jouw regio

De beste kraamzorg in Winschoten

Kraamzorg Het Groene Kruis, de specialisten op het gebied van kraamzorg in Winschoten

Een kraamperiode is een unieke gebeurtenis. Wij, Kraamzorg het Groene Kruis, doen er alles aan om jouw kraamperiode zo goed mogelijk te laten verlopen. We bieden kraamzorg aan in het noorden, en zo ook in jouw Groningse omgeving van Winschoten. Naast het verzorgen van jouw kraamperiode bieden wij ook diverse cursussen aan jouw regio. Ben je woonachtig in omgeving Winschoten en heb je vragen over Kraamzorg? Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer dan 100 jaar ervaring in meer dan alleen kraamzorg!

Met meer dan 100 jaar ervaring in de branche zijn de kraamverzorgenden van Kraamzorg het Groene Kruis de professionals die jij zoekt. De kraamverzorgende houdt de gezondheid van moeder en kind doorlopend in de gaten en geeft voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en –voeding. Bij Kraamzorg het Groene Kruis draait het om de persoonlijke wensen van jou en je gezin.

Onze speerpunten zijn dan ook al meer dan 100 jaar:

 • Kwaliteit
 • Persoonlijk
 • Deskundigheid
 • Klantgericht
 • Flexibiliteit

De dienstverlening van Kraamzorg het Groene Kruis

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde waardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek. Dat zegt toch genoeg?

WHO/Unicef Certificaat Zorg voor Borstvoeding

Kraamzorg het Groene Kruis is in het bezit van het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding. De zeer ervaren kraamzorgspecialisten ondersteunen en begeleiden moeders die kiezen voor borstvoeding. Daarnaast heeft Kraamzorg het Groene Kruis lactatiekundigen in dienst om moeders een volledige begeleiding te bieden.

Zwangerschapscursussen, voorlichtingen en activiteiten in omgeving Winschoten

Ben je op zoek naar een zwangerschapscursus in Winschoten of wil je informatie inwinnen omtrent andere zwangerschapszaken en alles wat hier mee te maken heeft? Hieronder zie je een greep uit ons aanbod:

Nieuwsgierig geworden?

Dan mag je altijd te allen tijde contact met ons opnemen als je meer wilt weten. Natuurlijk kun je je ook meteen inschrijven.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Ook een onbezorgde kraamtijd?
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Noëlle

  “Op 1 mei is Noëlle geboren en na een nachtje in het ziekenhuis te...”

  - Trotse ouders van Noëlle

 • Noud

  “Wij hadden Marjanne als kraamverzorgster en we hadden geen betere kunnen wensen. Ze is...”

  - Trotse ouders van Noud

 • Mitchel

  “Het is inmiddels alweer een tijd geleden want mijn zoontje Mitchel is op 10...”

  - Trotse ouders van Mitchel

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen