<Nieuws

Kraamzorg Het Groene Kruis en BabyPlanet vieren tienjarige samenwerking

11-12-2017

Kraamzorg Het Groene Kruis en babyspeciaalzaak BabyPlanet kunnen door hun intensieve samenwerking klanten extra voordelen en service bieden.

De samenwerking tussen Kraamzorg Het Groene Kruis en BabyPlanet begon tien jaar geleden met de uitgifte van een waardebonnenboekje voor nieuwe klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis. Hiermee kunnen klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis op diverse babyartikelen, verkrijgbaar in de winkels van BabyPlanet, een aantrekkelijke korting krijgen. Dit waardebonnenboekje bestaat nog steeds en wordt uitgedeeld aan iedere zwangere klant die zich voor kraamzorg inschrijft.

Kraamzorg Het Groene Kruis verzorgt in de winkel van BabyPlanet Groningen regelmatig voorlichtingsavonden over kraamzorg. Aansluitend mogen klanten met korting shoppen in de winkel. Deze voorlichtingsavonden worden in 2018 ook opgestart in BabyPlanet Drachten. In BabyPlanet Assen is iedere eerste zaterdag van de maand een kraamverzorgster aanwezig om de winkelende klanten van informatie te voorzien. Ook zijn de kraamverzorgsters van Kraamzorg Het Groene Kruis altijd aanwezig tijdens de feestelijke evenementen van BabyPlanet, zoals het Sterren Event en de Lente Avond.

Samenwerking
De samenwerking bevalt beide partijen uitstekend en wordt de komende jaren gecontinueerd en geïntensiveerd. Zo wordt er binnenkort in BabyPlanet Groningen een gezamenlijke instructiefilm opgenomen én zijn er in 2018 iedere maand leuke gezamenlijke winacties via de Facebookpagina’s van beide bedrijven.

Bestuurder Lindy van Breda Vriesman van Kraamzorg Het Groene Kruis: “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten extra voordelen en service bieden en dat wordt erg gewaardeerd.” Eigenaar Sietze Klaver van BabyPlanet beaamt dat: “Ja, dat geldt ook voor ons. Het is fijn dat klanten in de winkel gebruik kunnen maken van de expertise van Kraamzorg Het Groene Kruis, dat geeft BabyPlanet absoluut een meerwaarde!”

Wat onze klanten zeggen

  • Jade

    “Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Anita bedanken! Onze dochter Jade is op 3 januari in de ochtend...”

  • Floris-Jan

    “Wij zijn zeer tevreden over de kraamzorg. Wat een leuke en kundige vrouw was er voor ons en vooral...”

  • Mila-Jane

    “Wij hebben een super week gehad met onze kraamverzorgende. De kleine meid groeide niet erg snel en er werd...”

Ontdek onze cursussen