<Nieuws

Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg starten met Matchmaker Zorg

07-12-2017

Vanaf 1 januari 2018 starten Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg als eerste kraamzorgorganisaties in het noorden met de Matchmaker Zorg. Met dit innovatieve programma kunnen klanten en kraamverzorgenden aan elkaar worden gekoppeld op basis van voorkeuren, wensen en behoeften.

Om de eerste periode na de bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat de kraamverzorgende goed bij de klant past. Om dat te realiseren zetten Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg de Matchmaker Zorg in: een programma waarmee de best mogelijke match tussen (aanstaande) ouders en kraamverzorgenden kan worden gerealiseerd.

Kwaliteit
Vooral in de zorg is de persoonlijke relatie erg belangrijk. Wanneer (aanstaande) ouders kraamzorg nodig hebben, willen zij graag een goede relatie met de kraamverzorgende. Matchmaker Zorg streeft naar de ideale relatie tussen (aanstaande) ouders en kraamverzorgenden. Dat is niet alleen prettig voor de klant maar ook medewerkers beleven meer plezier aan hun werk als zij worden ingezet op hun interesses, persoonlijkheid en talenten. Daarmee draagt de Matchmaker Zorg bij aan de kwaliteit van de kraamzorg van beide kraamzorgorganisaties.

Hoe werkt het?

De klant vult op de computer of tablet haar persoonlijke wensen in. Deze wensen worden naast de gegevens en voorkeuren van de kraamverzorgenden gelegd waarna de beste match van klant en kraamverzorgende wordt gezocht.

Wat onze klanten zeggen

  • lenthe

    “Nu precies 1 week geleden kwam onze dochter Lenthe op de wereld. Wat een ervaring, wat een verandering en...”

  • Fayen & Naomi

    “Wat een fijne tijd, Ingrid en Esther bedankt voor alle goed zorgen. Wat bijzonder, 2 maal een klein wonder....”

  • Luca

    “Op 19 februari is onze prachtige zoon Luca geboren. Alhoewel ik in het begin een beetje gezonde spanning had...”

Ontdek onze cursussen