<Nieuws

Kraamzorg Het Groene Kruis groeit en bloeit!

16-06-2014

Contractondertekening door kraamverzorgenden Kraamzorg Het Groene Kruis is een bloeiende en groeiende organisatie. Wederom heeft zij de afgelopen periode het personeelsbestand uitgebreid.

Afgelopen week zijn er ruim tweehonderd contracten van de kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis verlengd. Ook worden zij in het nieuw gestoken. Met deze nieuwe werkkleding en de zekerheid op weer een jaar werken bij Kraamzorg Het Groene Kruis, kunnen zij met een gerust hart verder met dat waar ze goed in zijn: zorgen voor moeder en kind.

Het bevalt goed!
Binnen Kraamzorg Het Groene Kruis wordt inmiddels enige tijd gewerkt met het concept ‘ZelfSamenDoen’. Dit houdt in dat de kraamverzorgenden zijn onderverdeeld in vaste teams en als team verantwoordelijk zijn voor het gebied waarin zij actief zijn. Lindy van Breda Vriesman, bestuurder van Kraamzorg Het Groene Kruis vertelt: “De wens van de kraamverzorgenden om in vaste teams te kunnen werken is nu werkelijkheid geworden. De teams pakken dit ontzettend goed op en het bevalt ons allemaal erg goed.”

Liefde voor het werk
“Nadat Kraamzorg Het Groene Kruis een doorstart heeft gemaakt in juni 2013, is de organisatie bloeiender dan ooit”, vertelt Lindy. “Dit zien we nog steeds terug in de klantwaarderingscijfers. En daar doen we het voor!”

Wat onze klanten zeggen

  • Laila

    “Wij hebben de kraamweek als heel positief ervaren. De opstart hebben gehad van Marian en haar stagiaire Celina en...”

  • Claire Jean

    “We zijn erg blij met de kraamzorg die we kregen van Marian en stagiaire Celina. We werden thuis goed...”

  • Kaylee

    “We hebben voor de tweede keer een ontzettend fijne kraamverzorgster gehad. Jacintha is acht dagen bij ons geweest en...”

Ontdek onze cursussen