<Nieuws

Lancering nieuwe website Kraamzorg Het Groene Kruis

18-05-2017

Vandaag presenteren wij met trots onze nieuwe website!

De website van Kraamzorg Het Groene Kruis trekt maandelijks ruim 10.000 unieke bezoekers.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website stond een optimale gebruikerservaring centraal. De website is nu vele malen gebruiksvriendelijker op smartphone en tablet, heeft een nieuwe vormgeving en de homepage geeft sneller toegang tot de veel gezochte en belangrijkste onderwerpen. Wat niet veranderd is, is dat de website weer boordevol staat met waardevolle informatie, ervaringsverhalen van andere gezinnen, informatie over onze cursussen en voorlichtingen en natuurlijk onze agenda zodat je kunt zien waar je onze kraamverzorgenden kunt ontmoeten. Door betere zoek- en filtermogelijkheden krijg je nu echter sneller een volledig beeld van onze kraamzorg. Dit wordt ondersteund door de indeling waardoor je makkelijker kunt vinden wat je zoekt.

Ook het inschrijven voor kraamzorg is eenvoudiger geworden: op meerdere plekken op de website kan het inschrijfformulier worden geopend.

De nieuwe website is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met online marketingbureau Friks.

Wij hopen dat je net zo tevreden bent over onze nieuwe website als wij. Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen, dan horen wij dit graag: communicatie@kraamzorghetgroenekruis.nl.

 

 

 

 

Wat onze klanten zeggen

 • 0
  Brooklynn

  “Ik ben 28-07-2018 om 22.39 uur bevallen en die nacht ben ik ook naar huis gegaan. Natascha stond gelijk...”

 • 0
  Floris

  “Wij hebben een super fijne kraamweek gehad, eentje om niet meer te vergeten dankzij onze lieve kraamverzorgster Marjanne! Deze...”

 • 0
  Tom

  “Na een aantal dagen ziekenhuis zagen we er tegenop om het thuis alleen te moeten doen. Bonnie heeft ons...”

Ontdek onze cursussen