<Nieuws

SamenVoedenApp: Ondersteuning voor een goede start

20-12-2013

SamenVoedenApp

Het Borstvoeding Expertisecentrum (Onderdeel van Kraamzorg Het Groene Kruis B.V.) heeft samen met Alledaags de SamenVoeden App ontwikkeld om gezinnen optimaal te ondersteunen bij het voeden van je kind. De App geeft inzicht in hoe vaak en hoe lang je baby drinkt, maar ook in hoeveel hij groeit, plast en poept. Door dit bij te houden kun je inzicht krijgen in het ritme van jou en je kindje en hoe het met het voeden gaat. Daarnaast blijft het natuurlijk het belangrijkst om naar je baby te kijken om echt te weten hoe het gaat.

GooglePlay of Appstore

Gebruik van de app

Door het gebruik van deze app kun je altijd en overal gegevens invoeren wanneer je je mobiele telefoon of tablet in de buurt hebt. Op je tijdlijn kun je duidelijk zien wanneer je gevoed hebt, of een luier of verandering in gewicht hebt toegevoegd. Je kunt je weekoverzicht ook mailen aan bijvoorbeeld je lactatiekundige om op die manier samen te kunnen kijken naar het voedingspatroon, wanneer je vragen hebt.

Soms is het prettig of aan te raden om een expert in te schakelen. Ben je klant bij Kraamzorg Het Groene Kruis B.V. of woon je in ons werkgebied, dan kun je hiervoor terecht in ons Borstvoeding Expertisecentrum. Bij de lactatiekundigen kun je met al je vragen over het voeden van je baby terecht. Een lactatiekundige kan je natuurlijk ook meer vertellen over borstvoeding en de vele manieren van aanleggen. Wist je dat je de meeste lactatiekundigen vrijblijvend kunt bellen met vragen? Ook kunnen ze bij je thuis komen om met je mee te kijken.

Wil je meer lezen over borstvoeding, of de verschillende manier van aanleggen. Ga dan naar de website van het Borstvoeding Expertisecentrum: www.borstvoedingexpertisecentrum.nl.

Geef je kunstvoeding en heb je vragen? Dan kun je ook contact opnemen met het Borstvoeding Expertisecentrum, wij kunnen je antwoord geven op vragen over bijvoorbeeld voedingsritmes en soorten flessen en spenen. Heb je vragen over wijzigen van de hoeveelheden of soort voeding dan adviseren we je contact op te nemen met je consultatiebureau of met je huisarts/kinderarts.

Heb je vragen over de app, dan kun je contact opnemen met ons via communicatie@kraamzorghetgroenekruis.nl.

Wat onze klanten zeggen

  • Jade

    “Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Anita bedanken! Onze dochter Jade is op 3 januari in de ochtend...”

  • Floris-Jan

    “Wij zijn zeer tevreden over de kraamzorg. Wat een leuke en kundige vrouw was er voor ons en vooral...”

  • Mila-Jane

    “Wij hebben een super week gehad met onze kraamverzorgende. De kleine meid groeide niet erg snel en er werd...”

Ontdek onze cursussen