<Nieuws

Week van de Opvoeding

03-10-2016

Van 3  t/m 8 oktober is de Week van de Opvoeding. In deze week willen we graag aandacht besteden aan misschien wel het meest lastige onderdeel van de opvoeding van je kind: huilen.

Een huilende baby, dreumes, peuter of kleuter is iets wat je als ouder erg onzeker kan maken. “Wat is er aan de hand”, “doe ik het wel goed”, “houdt het dan nooit op”, zijn vragen die je jezelf stelt. Soms tot radeloosheid aan toe.

Het is misschien een schrale troost, maar iedere ouder wordt door het huilen onzeker gemaakt. Ouders praten graag over hoe goed hun kindje het doet en hoe voorspoedig het groeit, maar vinden het een stuk lastiger om over die onzekere momenten door het huilen te praten.

Bekijk in het filmpje wat huilen betekent en hoe je er mee om kan gaan. Schroom echter niet, als het huilen te veel wordt, om hulp te zoeken. Je faalt niet als ouder. Het is juist heel krachtig om er met anderen over te praten en ondersteuning te vragen. weekvandeopvoeding

Op www.weekvandeopvoeding.nl staat meer informatie, onder andere ook over de activiteiten die in het kader van deze week in het hele land plaatsvinden.

Wat onze klanten zeggen

  • lenthe

    “Nu precies 1 week geleden kwam onze dochter Lenthe op de wereld. Wat een ervaring, wat een verandering en...”

  • Fayen & Naomi

    “Wat een fijne tijd, Ingrid en Esther bedankt voor alle goed zorgen. Wat bijzonder, 2 maal een klein wonder....”

  • Luca

    “Op 19 februari is onze prachtige zoon Luca geboren. Alhoewel ik in het begin een beetje gezonde spanning had...”

Ontdek onze cursussen