Spoed? Bevallingslijn 050-3666428
<Home

De beste kraamzorg in Stadskanaal

Kraamzorg Stadskanaal, natuurlijk bij het Groene Kruis

Groene Kruis Kraamzorg is de kraamzorg specialist in omgeving Stadskanaal. Met 100 jaar aan ervaring zijn wij het begrip in de regio Stadskanaal op het gebied van kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoeding voorlichting en alles wat verder met uw zwangerschap, en baby heeft te maken.

Ons gemiddelde Kraamzorg waardering is goed voor een dikke 9!

Wij zijn niet voor niets de specialist in Stadskanaal en omstreken op het gebied van kraamzorg. Ons gemiddelde klantwaardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek zegt genoeg over de kwaliteit, service en zorg van het Groene Kruis.

De dienstverlening van uw kraamzorgspecialist in Stadskanaal zorgt ervoor dat je een onbezorgde en fijne kraamtijd zult ervaren.

Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie biedt het groene kruis Stadskanaal natuurlijk de nodige zorggarantie waar je op kunt bouwen. Hiermee garanderen wij dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Kraamzorg het Groene Kruis Stadskanaal, meer dan alleen kraamzorg

Bij het Groene Kruis in Stadskanaal nemen wij ook de verantwoording omtrent de gezondheidssituatie van moeder en kind op ons en houden de gezondheid nauwlettend in de gaten. Meer dan Kraamzorg: Ons kraamzorg professionals geven naast kraamzorg voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en-babyvoeding.

Zwangerschapscursus in regio Stadskanaal

Op zoek naar een zwangerschapscursus in omgeving Stadskanaal?
O-Wee de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner! De Zwangerschapscursus van het Groene Kruis bestaat uit 6 lessen waarvan 5 lessen tijdens de zwangerschap plaatsvinden en 1 les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de zwangerschapscursus van het Groene Kruis leer je alles over houdingen en ontspanning ter bevordering van uw zwangerschapsperiode en bevalling. Wij zorgen er voor dat jij en je partner goed begeleid worden tijdens en na de zwangerschap. Zo leren wij je bijvoorbeeld het welbekende “puffen”, informeren wij je over borst- en kunstvoeding en staan we stil bij de bekkenbodemspier oefeningen. Ook praten we met andere cursisten over de zwangerschap en bevalling.

Vind hier meer informatie over de zwangerschapscursus van het Groene Kruis, of schrijf je direct in!

Naast zwangerschapscursussen biedt het Groene Kruis diverse andere cursussen en voorlichtingen aan in regio Stadskanaal:

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Schrijf je in voor de beste kraamzorg
Inschrijven

Wat onze klanten zeggen

 • Ilse

  “Nadat we 9 dagen in het ziekenhuis moesten blijven was het heerlijk thuiskomen met...”

  - Trotse ouders van Ilse

 • Cela

  “We zagen kraamzorg eigenlijk niet zo zitten… Maar toen kwam Karina van Kraamzorg Het...”

  - Trotse ouders van Cela

 • Yentl

  “Wat hebben wij genoten van de eerste week van onze lieve kleine meid Yentl....”

  - Trotse ouders van Yentl

Ontdek onze cursussen

Bekijk alle cursussen