<Home

Vacature kraamverzorgenden ter versterking van onze regioteams

Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar dé specialist van het noorden. Als kraamverzorgende ben je het gezicht van Kraamzorg Het Groene Kruis. Onze zorg leveren wij in kleine zelfstandige teams rondom verloskundigenpraktijken. Onze kraamverzorgenden zijn ervaren en staan voor deskundigheid, klantgerichtheid en flexibiliteit, waarbij passie voor de kraamzorg onmisbaar is. Eén kraamverzorgende gedurende de hele kraamweek, daar gaan wij voor!

Spreekt dit je aan? Reageer dan op onze vacature van kraamverzorgende ter versterking van onze regioteams.

Wat ga je doen?
Je assisteert de verloskundige tijdens de bevalling in de thuissituatie of in het ziekenhuis en je richt je op de daarop aansluitende kraamperiode. Tijdens de kraamperiode verzorg je de kraamvrouw en de baby, informeer en adviseer over de verzorging van de baby. Daarbij stem je de zorg af op de wensen van de klant. Jij zorgt er voor dat ouders onbezorgd kunnen genieten van hun kraamtijd. Daarnaast heb je een belangrijke signalerende en observerende functie en verricht je huishoudelijke taken.

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma kraamverzorgende of verzorgende IG met kraamdifferentiatie.
 • Je bent geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg en gevaccineerd tegen Hepatitis B. Verder heb je een rijbewijs en ben je in het bezit van een auto.
 • Je vindt een verantwoordelijke en zeer flexibele werkhouding uitdagend en kunt dit combineren met je privé-situatie. Wij laten de zorg bij voorkeur in het gezin door één kraamverzorgende verlenen. Daarom willen we graag dat je 8 dagen aaneengesloten kunt werken.
 • We vragen betrokkenheid in kwaliteitsverbetering van onze zorg en stellen prijs op jouw mening.

Wat bieden wij?

 • De kwaliteit van onze kraamverzorgenden staat voorop! Wij zorgen voor een gedegen inwerkperiode op maat en bieden regelmatig bijscholing aan zodat je op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Door structureel intercollegiaal overleg met je collega’s blijf je ook op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie en kun je ervaringen met elkaar uitwisselen.
 • Je krijgt van ons een tijdelijke arbeidsovereenkomst met een vaste arbeidsduur op jaarbasis. In overleg met jou stemmen we de contracthoogte af op jouw wensen.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld middels de CAO-Kraamzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35, maximaal € 2.670,28 per maand (fulltime dienstverband).

Met ingang van oktober 2018 is er aantal zaken voor de kraamverzorgenden van het regioteam gewijzigd. Heb je eerder gesolliciteerd en ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe afspraken? Neem dan contact op met Alie Bakker, manager kraamzorg, 0513 – 727042

Ben je enthousiast?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar poo@kraamzorghetgroenekruis.nl.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Alie Bakker, manager kraamzorg, 050-366 64 22. Zij staat je graag te woord!

Wat onze klanten zeggen

 • Diaz

  “Wij zijn 10-07-2019 gelukkige ouders geworden van Diaz. Ze doet het goed. Ze mag...”

  - Trotse ouders van Diaz

 • Jenthe

  “Wat hebben wij weer een geweldige week gehad dankzij een kanjer van een kraamverzorgster!...”

  - Trotse ouders van Jenthe

 • Benjamin

  “Voor de tweede keer hadden we weer een fantastische kraamverzorgster bij ons thuis. We...”

  - Trotse ouders van Benjamin

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen