<Home

Vacature manager BabythuisZorg

Manager BabythuisZorg gezocht!

20-24 uur

BabythuisZorg

Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg zijn de kraamzorgspecialist van het noorden. Ons doel binnen elk kraamgezin is een onbezorgde kraamtijd. Hiervoor streven wij naar één kraamverzorgende per gezin: een vertrouwd gezicht gedurende de gehele kraamweek.

Wij zijn een dynamische organisatie die geloven dat stilstand achteruitgang is. Daarom zijn wij constant in beweging en houden wij ons veel bezig met kwaliteitsverbetering.

Dit jaar zijn wij dan ook vanuit Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg gestart met BabythuisZorg wat uniek is in Nederland! BabythuisZorg richt zich op het eerste levensjaar van de pasgeborene. Zo bieden wij met BabythuisZorg ook na de kraamtijd de allerbeste zorg in gezinnen die dit nodig hebben.

Onze medewerkers bieden tijdelijke ondersteuning in kwetsbare gezinnen waar volledige zelfredzaamheid om wat voor reden dan ook nog geen realiteit is. Hierin wordt constant de samenwerking opgezocht met andere zorgverleners.

Om BabythuisZorg goed van de grond te krijgen hebben wij jouw hulp nodig!

Jouw rol als manager

Voor onze medewerkers BabythuisZorg zoeken wij een hardwerkende en doortastende manager. Als manager houd jij je onder andere bezig met hun functioneren van de medewerkers, voer jij sollicitatiegesprekken en ben jij het aanspreekpunt voor de medewerkers BabythuisZorg en externen.

Naast het managen van deze medewerkers ben jij het gezicht van BabythuisZorg. Zo ga jij in samenwerking met de projectleider bij gemeentes en wijkteams langs en houd jij je bezig met de financiering van BabythuisZorg. Je wordt er blij van te netwerken en BabythuisZorg goed in de markt te brengen. Je houdt je graag bezig met innovatie en het door ontwikkelen van BabythuisZorg.

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt affiniteit met de zorg;
 • Je werkt klant- en relatiegericht, toont initiatief en bent creatief en innovatief;
 • Je bent in staat om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren en bent organisatorisch sterk;
 • Je vindt het fijn zelfstandig te werken en kunt daarin goed communiceren en overleggen met andere collega’s en zorgverleners;
 • Jij bent altijd opzoek naar kwaliteitsverbetering en krijgt er energie van om samen met ons BabythuisZorg verder in de markt te zetten;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Wat je van ons kunt verwachten

Je komt terecht in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is. In samenwerking met de bestuurder, projectleider en de andere managers krijg jij veel ruimte om actief mee te denken en jouw talenten in te zetten. Wij bieden jou in eerste instantie een jaarcontract voor 20-24 uur.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld middels de cao-kraamzorg. Als manager BabythuisZorg word je ingedeeld in FWG 55, wat staat voor een bruto fulltime salaris tussen de € 2.852,51 en de € 4.093,64 per maand, afhankelijk van jouw jaren ervaring.

En nu?

Word jij net zo enthousiast als wij om samen met ons BabythuisZorg verder in de markt te brengen? Stuur dan snel en uiterlijk 21 juli jouw CV en motivatiebrief naar poo@kraamzorghetgroenekruis.nl.

Het eerste gesprek is gepland op dinsdag 30 juli en het tweede gesprek op woensdag 28 augustus. Wil jij eerst checken of werken voor BabythuisZorg echt zo leuk is of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Rudy Drent, manager kraamzorg op 06-3099 92 66.

Hopelijk tot snel!

Wat onze klanten zeggen

 • Diaz

  “Wij zijn 10-07-2019 gelukkige ouders geworden van Diaz. Ze doet het goed. Ze mag...”

  - Trotse ouders van Diaz

 • Jenthe

  “Wat hebben wij weer een geweldige week gehad dankzij een kanjer van een kraamverzorgster!...”

  - Trotse ouders van Jenthe

 • Benjamin

  “Voor de tweede keer hadden we weer een fantastische kraamverzorgster bij ons thuis. We...”

  - Trotse ouders van Benjamin

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen