<Home

Vacature medewerker planning en control

10-07-2019

Voel jij je helemaal thuis in de financiële sector en ben jij een echte aanpakker? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een:

Medewerker planning & control
(24-32 uur per week)

Bij onze organisaties werken bijna 400 medewerkers samen om iedere dag weer de beste kraamzorg aan te bieden. Wij verlenen kraamzorg in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Wij werken nauw samen met verloskundigen, gynaecologen en ziekenhuizen. Als herkenbare aanbieder in de regio streven wij naar vernieuwing en participeren wij in landelijke en regionale overleggen.

 Over de functie
Als medewerker planning & control heb je een breed takenpakket. Je bent betrokken bij grote projecten (bijvoorbeeld ICT-vernieuwing), stelt de financiële rapportages op en verricht ook de dagelijkse financiële werkzaamheden op de afdeling. Je werkt voor Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg, want de backoffice is voor beide organisaties gecentraliseerd in Groningen. In hoofdlijnen ziet je takenpakket er als volgt uit:

 • Opstellen van de (meerjaren)begroting en het verzorgen van de jaarrekeningen;
 • Zorgdragen voor periodieke financiële- en managementrapportages, vergezeld van analyses en een bijdrage leveren aan het doorvoeren van oplossingen;
 • Bewaken van de bedrijfseconomische en financieel-administratieve procedures/processen en de voortgang hiervan;
 • Gevraagd en ongevraagd de bestuurder en het MT adviseren op bedrijfs- en financieel-economisch terrein;
 • Bijdrage leveren/onderhouden van de contracten met zorgverzekeraars en leveranciers;
 • Verrichten van alle overige op de afdeling voorkomende werkzaamheden, waaronder ook het beantwoorden van vragen van collega’s en klanten.

Wie ben jij?
Je hebt kennis van bedrijfskunde/bedrijfseconomie op HBO-niveau. Ook als starter nodigen wij je van harte uit op de vacature te reageren! Daarnaast heb je cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Verder breng je een positieve instelling mee en ben je in staat om draagvlak te creëren om de doelstellingen van de organisatie te behalen. Verder dien je affiniteit met ICT-ontwikkelingen te hebben, is een goede kennis van Excel vereist en is kennis hebben van salarisadministraties een pré.

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende functie in een dynamische organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld middels de cao kraamzorg. Het betreft een contract voor een jaar, met kans op verlenging. Salariëring vindt plaats op basis van kennis en ervaring. De functie is gewaardeerd in FWG 55/60. Een assessment is mogelijk onderdeel van de procedure.

Ben je enthousiast?
Stuur je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 28 juli naar poo@kraamzorghetgroenekruis.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maureen de Putter, personeelsadviseur op 050-36 66 409 of per mail via mdeputter@kraamzorghetgroenekruis.nlHopelijk tot snel!

Wat onze klanten zeggen

 • Diaz

  “Wij zijn 10-07-2019 gelukkige ouders geworden van Diaz. Ze doet het goed. Ze mag...”

  - Trotse ouders van Diaz

 • Jenthe

  “Wat hebben wij weer een geweldige week gehad dankzij een kanjer van een kraamverzorgster!...”

  - Trotse ouders van Jenthe

 • Benjamin

  “Voor de tweede keer hadden we weer een fantastische kraamverzorgster bij ons thuis. We...”

  - Trotse ouders van Benjamin

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen