<Home

Vacature personeelsadviseur

De afdeling

De afdeling PO&O is verantwoordelijk voor het ondersteunen bij, ontwikkelen en uitvoeren van het personeelsbeleid. De afdeling bestaat op dit moment uit twee personeelsadviseurs en één medewerker personeel- en salarisadministratie. In verband met ziekte van een van de adviseurs zijn wij op zoek naar een tijdelijke personeelsadviseur voor zeven maanden. Het is nog onduidelijk of het contract hierna verlengd kan worden. De afdeling PO&O is er zowel voor Kraamzorg Het Groene Kruis als voor Isis Kraamzorg (gevestigd te Groningen). Het betreft in totaal zo’n 400 medewerkers.

De functie

In de functie van personeelsadviseur krijg je met een breed scala aan werkzaamheden te maken. Jouw werkzaamheden zijn zowel operationeel als adviserend. Zo ondersteun en adviseer je dagelijks de managers bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Je begeleidt managers en medewerkers bij verzuimdossiers en preventieve activiteiten om verzuim te voorkomen. Ook adviseer je op onderwerpen als arbeidsvoorwaarden en rechtsposities, bijvoorbeeld bij wijzigingen in het dienstverband, veranderende arbeidsomstandigheden, conflicten en samenwerkingsproblemen en bij ontslag. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken;
 • Ondersteunen van de managers bij adequate dossiervorming;
 • Voeren van gesprekken in samenwerking met de manager omtrent duurzame inzetbaarheid;
 • Uitwerken en borgen van het beleid omtrent duurzame inzetbaarheid;
 • Meedenken en uitvoeren van acties omtrent arbeidsmarktcommunicatie;
 • Ondersteunen bij de salarisverwerking.

Wie ben jij?

Je houdt ervan om in een dynamische omgeving te werken en kan hierin goed schakelen, ook als de dag anders loopt dan gepland. Je kan hierin goed prioriteiten stellen. Je bent proactief ingesteld maar verliest hierin nooit de verbinding met jouw collega’s. Je bent communicatief sterk en weet je gesprekstechnieken aan te passen aan de persoon die voor je zit. Daarnaast ben je een harde werker die nauwkeurig te werk gaat en nooit het overzicht verliest. Verder breng jij het volgende mee:

 • HBO werk- en denkniveau aangevuld met een opleiding/ervaring in de richting HRM;
 • Minimaal drie tot vijf jaar ervaring;
 • Parate kennis van arbeidsrecht;
 • Ervaring met AFAS is een pré.

Wat jij van ons kunt verwachten

Een afwisselende en zelfstandige functie waarbij geen dag hetzelfde is. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld middels cao Kraamzorg. De functie is ingedeeld in FWG 55 (maximaal €4.093,64 bij een fulltime dienstverband).

Enthousiast?

Stuur dan snel en uiterlijk 5 april 2020 je sollicitatiebrief en CV naar Maureen de Putter, personeelsadviseur, via onderstaande sollicitatieknop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maureen de Putter via 050-366 64 09. Hopelijk tot snel!

Wat onze klanten zeggen

 • Mason James Tjitze Jan

  “Wij willen Diana en Martine bedanken voor de fijne maar vreemde kraamtijd. Door het...”

  - Trotse ouders van Mason James Tjitze Jan

 • lenthe

  “Nu precies 1 week geleden kwam onze dochter Lenthe op de wereld. Wat een...”

  - Trotse ouders van lenthe

 • Fayen & Naomi

  “Wat een fijne tijd, Ingrid en Esther bedankt voor alle goed zorgen. Wat bijzonder,...”

  - Trotse ouders van Fayen & Naomi

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen