Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Vacature P&O stagiair(e)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste meewerkende stagiair(e) voor onze PO&O afdeling!

Wie zijn wij?

Wil jij stage lopen bij de meest toonaangevende kraamzorgorganisaties van Noord Nederland? Bij onze organisaties werken zo’n 350 kraamverzorgenden. Zij verlenen kraamzorg in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel en werken daarnaast nauw samen met verloskundigen, gynaecologen en ziekenhuizen. Het planbureau werkt zowel voor Isis Kraamzorg en Kraamzorg Het Groene Kruis, want de backoffice is voor beide organisaties gecentraliseerd in Groningen. We werken met meer dan 400 medewerkers samen om iedere dag weer de beste kraam- en Babythuiszorg aan te bieden. Wij verlenen zorg in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel waarbij wij nauw samenwerken met verloskundigen, gynaecologen, ziekenhuizen, JGZ/GGD-en en gemeenten.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op de PO&O afdeling van de gezamenlijke en dynamische backoffice van drie organisaties: Kraamzorg Het Groene Kruis, Isis Kraamzorg en BabythuisZorg. Wat kan je verwachten? Tijdens je stage kan je proeven aan het brede scala aan werkzaamheden dat het P&O vak met zich meebrengt.

Wat kan je verwachten?

Binnen onze organisatie willen we dit jaar aan de slag met het actualiseren van onze functieprofielen, competentieprofielen en de waardering van de functies binnen onze organisaties. Daarnaast werk je mee met de verschillende processen die voorbij komen op het gebied van P&O en maak je kennis met alle facetten van het werk van een personeelsadviseur of de personeelsadministratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzuimadministratie, werving & selectie, duurzame ontwikkeling. Daarnaast ga je ook een belangrijke bijdrage leveren aan het digitaliseren van onze personeelsdossiers.

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiaste, proactieve stagiair(e) die goed kan schakelen en communicatief vaardig is. Daarnaast ben je een harde werker die nauwkeurig te werk gaat en daarbij het overzicht houdt. Je houdt ervan om in een dynamische omgeving te werken en kan hierin goed schakelen, ook als de dag anders loopt dan gepland. Daarnaast ben je leergierig en durf je eigen ideeën in te brengen. Verder;

 • Je volgt een MBO 4/ HBO opleiding richting HRM
 • Je kan starten per september aanstaande
 • Je bent op zoek naar een meewerk stage

Wat bieden wij?

 • Je ontvangt van ons een stagevergoeding
 • Een uitdagende een veelzijdige meewerkstage voor maximaal 32 uur per week
 • Een ervaren begeleider die jou verder kan helpen in je ontwikkeling

Spreekt deze vacature je aan? Dan vragen we je om zo snel mogelijk je cv en motivatiebrief op te sturen via onderstaande knop ‘Solliciteer’ . Voor vragen kan je contact opnemen met Paulien Schaftenaar (P&O Adviseur), p.schaftenaar@kraamzorghetgroenekruis.nl.

Hopelijk tot snel!

Solliciteren

Wat onze klanten zeggen

 • Noa

  “Opnieuw een superfijne ervaring met Kraamzorg Het Groene Kruis! Op 20 juni is onze...”

  - Trotse ouders van Noa

 • Sam

  “Op 8-6-22 zijn wij bevallen van onze zoon Sam. Na 2 nachtjes in het...”

  - Trotse ouders van Sam

 • Mylo

  “Hierbij willen wij heel graag onze lieve kraamverzorgster Marylin nogmaals bedanken! Wij hebben een...”

  - Trotse ouders van Mylo

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen