<Home

Vacature zwangerschapsdocent Stadskanaal

Lijkt het jou leuk om aanstaande ouders te helpen met de voorbereiding op de bevalling en komst van hun kindje? Als zwangerschapsdocent weet jij met jouw ervaring ze hier goed over te informeren. Dit doe je door middel van het geven van een cursus die wij aanbieden.

Wat ga je doen?
Je geeft de cursus O Wee! Deze complete zwangerschapscursus bereidt zwangeren en hun eventuele partner voor op wat komen gaat. Tijdens het geven van de cursus heb je een observerende en signalerende rol als het gaat om het welbevinden van de cursusdeelnemers en je speelt hier op in en verwijst waar nodig door. Je levert naar aanleiding van ontwikkelingen in de markt een bijdrage aan het doorontwikkelen van de O Wee! zwangerschapscursus. De cursus vindt in de avonduren plaatst op diverse locaties in ons werkgebied.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Fysiotherapie, Verpleegkunde of Verloskunde, aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van zwangerschap- en geboortezorg.
 • Je hebt ervaring met het lesgeven aan groepen.
 • Je zorgt ervoor dat je jouw deskundigheid en vaardigheden op peil houdt.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je beschikt over probleemoplossend vermogen.
 • Je beschikt over eigen vervoer.

Wat bieden wij?
Nieuwe medewerkers bieden wij een inwerkprogramma op maat. Daarnaast staat scholing bij ons hoog in het vaandel en bieden wij structureel intercollegiaal overleg en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 3.568,18 per maand (FWG 45), op basis van een fulltime dienstverband. Het betreft een tijdelijk contract, vooralsnog voor 1 jaar, maar met uitzicht op een verlenging.

Ben je enthousiast?
Solliciteer zo snel mogelijk via de link ‘Solliciteren’ hieronder. We ontvangen graag je sollicitatiebrief met CV. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Gerda van der Meer via telefoonnummer: 06-22732031.

Hopelijk tot snel!

Solliciteren

Wat onze klanten zeggen

 • Liv-Lovae

  “Wat een goede ervaring hebben wij mogen hebben met het Kraamzorg Het Groene Kruis....”

  - Trotse ouders van Liv-Lovae

 • Loan

  “Bedankt voor al jouw hulp lieve Anita, een week onze steun en toeverlaat. Jij...”

  - Trotse ouders van Loan

 • Vera

  “Wij hebben echt een super fijne week gehad met Emma! Ze legde alles rustig...”

  - Trotse ouders van Vera