Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Vacature zwangerschapsdocent

Lijkt het jou leuk om aanstaande ouders te helpen met de voorbereiding op de bevalling en komst van hun kindje? Als zwangerschapsdocent weet jij met jouw ervaring ze hier goed over te informeren. Dit doe je door middel van het geven van cursussen die wij aanbieden.

(op oproepbasis, Veendam en omstreken)

Wat ga je doen?
Je geeft cursussen op het gebied van zwangerschap en geboortezorg voor onze klanten. Tijdens het geven van de cursus heb je een observerende en signalerende rol met betrekking tot het welbevinden van de cursusdeelnemers en je speelt hier op in en verwijst waar nodig door. Je levert naar aanleiding van ontwikkelingen in de markt een bijdrage aan het ontwikkelen van de zwangerschapscursussen. De cursussen vinden in de avonduren plaats op diverse locaties in ons werkgebied. Je zult voornamelijk Veendam als werklocatie hebben.

Wat vragen wij?

 • je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding fysiotherapie, verloskunde of verpleegkunde, aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van zwangerschap- en geboortezorg;
 • je hebt ervaring met het lesgeven aan groepen;
 • je zorg ervoor dat je jouw deskundigheid en vaardigheden op peil houdt;
 • je kunt zelfstandig werken;
 • je beschikt over probleemoplossend vermogen;
 • Je beschikt over eigen vervoer

Wat bieden wij
Nieuwe medewerkers bieden wij een inwerkprogramma op maat. Daarnaast staat scholing bij ons hoog in het vaandel en bieden wij structureel intercollegiaal overleg en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring maximaal € 3.009,96 per maand (FWG 40), op basis van een fulltime dienstverband. Het betreft een tijdelijk contract, vooralsnog voor 1 jaar, maar met uitzicht op een verlenging.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct via de knop ‘Solliciteren’ hieronder. We ontvangen graag je sollicitatiebrief met CV. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen of mailen met Gerda van der Meer via telefoonnummer: 06-22732031 of per e-mail: gvandermeer@kraamzorghetgroenekruis.nl.

Solliciteren

Wat onze klanten zeggen

 • Semm

  “Wij mochten kraamzorg ontvangen van Tjitske, wat een engel! Wij hadden ons geen betere...”

  - Trotse ouders van Semm

 • Lotte

  “Met onze eerste kraamverzorgster hadden we niet zo’n goede klik. Maar dat heeft Kraamzorg...”

  - Trotse ouders van Lotte

 • Naleya

  “Maandag 2 mei is ons wondertje geboren en diezelfde dag maakten wij kennis met...”

  - Trotse ouders van Naleya

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen