<Home

Werken bij ons

Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar dé kraamzorgspecialist van het noorden. Als kraamverzorgende ben je het gezicht van Kraamzorg Het Groene Kruis en werk je in zelfstandige teams rond verloskundigenpraktijken. Onze kraamverzorgenden zijn ervaren en staan voor deskundigheid, klantgerichtheid en flexibiliteit. Je speelt als kraamverzorgende een zeer belangrijke rol bij de eerste dagen na de geboorte zodat de gezinnen een goede en mooie start kunnen maken met deze prachtige en speciale fase in hun leven. Wij zoeken gediplomeerde kraamverzorgenden maar bieden ook omscholingsmogelijkheden! Ook zijn er regelmatig functies beschikbaar op kantoor.

Kijk hier voor onze vacatures.

De verhalen van onze collega’s

Nieuwsgierig geworden? Klik op de foto’s van onze collega’s en lees hun ervaringen!

 

 

 

Wat bieden wij?

 • De kwaliteit van onze kraamverzorgenden staat voorop! Wij zorgen voor een goede inwerkperiode op maat en bieden regelmatig bijscholing aan zodat je op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Door structureel intercollegiaal overleg met je collega’s blijf je ook op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie en kun je ervaringen met elkaar uitwisselen.
 • Je krijgt van ons een tijdelijke arbeidsovereenkomst met een vaste arbeidsduur op jaarbasis. In overleg met jou stemmen we de contracthoogte af op jouw wensen.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld middels de CAO-Kraamzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35, maximaal € 2.670,28 per maand (fulltime dienstverband).

Bekijk hieronder wat het vak van kraamverzorgende inhoudt:

Werken en leren

Nog niet de juiste papieren om kraamverzorgende te worden, maar wil je wel heel graag gaan werken in dit mooie vak? Lees dan over onze mogelijkheden voor werken en leren.

Luister naar en bekijk het ervaringsverhaal van onze kraamverzorgende Femmy en hoe zij het vak in is gerold:

 

Mogen wij je binnenkort verwelkomen als nieuwe collega?

 

Wat onze klanten zeggen

 • Laila

  “Wij hebben de kraamweek als heel positief ervaren. De opstart hebben gehad van Marian...”

  - Trotse ouders van Laila

 • Claire Jean

  “We zijn erg blij met de kraamzorg die we kregen van Marian en stagiaire...”

  - Trotse ouders van Claire Jean

 • Kaylee

  “We hebben voor de tweede keer een ontzettend fijne kraamverzorgster gehad. Jacintha is acht...”

  - Trotse ouders van Kaylee

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen