<Nieuws

Wij zoeken jou!

12-02-2019

speeddates kraamzorgLijkt het je leuk om aan de slag te gaan als kraamverzorgende? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom met ons SPEEDDATEN OP MAANDAG 11 MAART om kennis te maken met ons én ons boeiende vak. Ben je een ervaren kraamverzorgende, denk je aan omscholing (minimale opleiding MBO-niveau 3) of kom je net van school? In alle gevallen ben je bij ons van harte welkom. Geef je nu op voor de speeddates en kom eens praten over de mogelijkheden.

Een baan als kraamverzorgende
Een baan als kraamverzorgende is bijzonder en afwisselend. Je komt in uiteenlopende gezinnen en zorgt in de kraamtijd voor moeder en baby. Je doet de controles, ondersteunt bij de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden, schakelt meer hulp in als dat nodig blijkt en betrekt de partner, broertjes en zusjes bij de verzorging. En helemaal bijzonder: soms ben je aanwezig bij de bevalling! Kortom: een mooi en bijzonder beroep waarover wij je graag meer vertellen.

Werken bij dé specialist van het Noorden
Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar dé specialist van het Noorden. Als kraamverzorgende ben jij het gezicht van onze organisatie. Je werkt in een klein, zelfstandig team dat georganiseerd is rondom een verloskundigenpraktijk. In dit team werk je samen met enthousiaste, betrokken en samenwerkingsgerichte collega’s. Met onze scholingsprogramma’s zorgen we ervoor dat je deskundig blijft.

Opgeven voor de speeddates
Ben je geïnteresseerd om kennis te komen maken? Geef je dan uiterlijk 7 maart op voor onze speeddates op maandag 11 maart. In een aantal speeddates vertellen we jou wie wij zijn en waar we mee bezig zijn. Natuurlijk horen we ook graag wat jouw wensen en ambities zijn en is er ruimte voor jouw vragen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar poo@kraamzorghetgroenekruis.nl. Graag ontvangen we hierbij ook je CV. Er zijn meerdere speeddaterondes tussen 9.00 en 16.00 uur.

Eén van je collega’s
Onze collega Femmy is via onze speeddates in 2017 bij ons terecht gekomen. Nieuwsgierig naar haar verhaal? Op Zorgpleinnoord vertelt zij vol enthousiasme en passie over haar werk bij ons!

Kijk ook op deze pagina voor meer informatie over het werken voor onze organisatie.

Wat onze klanten zeggen

 • Semm

  “Wij mochten kraamzorg ontvangen van Tjitske, wat een engel! Wij hadden ons geen betere kraamtijd kunnen wensen en kijken...”

 • Lotte

  “Met onze eerste kraamverzorgster hadden we niet zo’n goede klik. Maar dat heeft Kraamzorg Het Groene Kruis goed opgelost...”

 • Naleya

  “Maandag 2 mei is ons wondertje geboren en diezelfde dag maakten wij kennis met Lisa.

  Best spannend om...”

Ontdek onze cursussen