<Activiteiten

O Wee! Zwangerschapscursus – 18 september 2023

Cursusdata: 18, 25 september en 2, 9, 16 oktober 2023.

De allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner. Ontwikkeld in samenwerking met onder andere verloskundigen, lactatiekundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden.

De cursus wordt gegeven door een zwangerschapsdocente van Kraamzorg Het Groene Kruis. Samen met haar behandel je onder andere de volgende onderwerpen:

  • zitten, liggen, staan, lopen, bewegen en ontspannen terwijl je zwanger bent;
  • bekkenbodem- en rugspieren;
  • zwangerschapskwaaltjes;
  • bevalling en kraamtijd;
  • kraamzorg.

De groep bestaat uit maximaal tien zwangeren + partner. Je kunt starten vanaf de 27e week van de zwangerschap, de cursus telt zes bijeenkomsten. Partners zijn van harte welkom tijdens les 3, 4 en 5.

Na de bevalling kom je met je groep nog één keer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, te evalueren en is er aandacht voor oefeningen na de bevalling. Deze datum bespreek je met je zwangerschapsdocent.

De cursus wordt aangeboden voor € 150,- (inclusief materialen en consumptie). Ben je klant van Kraamzorg Het Groene Kruis, dan betaal je € 125,-  Je kunt je opgeven via onze klantenservice. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 050-366422 en via het formulier op deze pagina.

Locatie

Verloskundigenpraktijk Flow

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

18-09-2023
19:30 - 21:00

Categorieën